28 Nisan 2024

İftar Sofrasında Ramazan Bereketi

  • PDF

srf17-7-2013Fatsa Belediyesi, Umut Derneği işbirliğiyle Kültür Sarayında yaklaşık 500 kişiye iftar yemeği verdi. Her akşam bir işadamının verdiği iftar yemeği ile de Fatsalılar örnek sergiliyor.

Ramazan Ayının bereketi ve o manevi atmosferi içerisinde, dualar eşliğinde oruçlarını açan Fatsalılar bu imkanı sağlayan Fatsa Belediyesine ve Umut Derneğine teşekkür ettiler. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri ve Umut Derneği yöneticileri de hep birlikte Fatsalı vatandaşlar ile iftarlarını açtılar.

Her akşam bir işadamının

Orucunu açtıktan sonra açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan; “Bu yılda Ramazan çadırımızın yerine Kültür merkezimizde İftar soframızı kurduk. Fatsalılar soframıza çok yoğun bir ilgi gösteriyor. Sofranın kurulmasında büyük emeği olan Umut Derneği Başkanı ve yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Onların bu sofranın kurulmasına emeği hiç şüphesiz çok fazla. Buradaki hava gerçekten görülmeye değer. Biz mağdur olan her vatandaşımızı İftar soframıza bekliyoruz. Yine mağdur olmayan fakat buradaki havayı teneffüs etmek isteyen Fatsalıları da İftar soframıza bekliyoruz” dedi.

Belediye olarak etkinliklerinin sadece İftar Sofrasından ibaret olmadığını dile getiren başkan Anlayan; “Her yıl olduğu gibi bu yılda 1800 mağdur ailemize Ramazan yardımı yapıyoruz. Yaptığımız yardımlar vatandaşlarımızın 1 aylık kumanyalarını karşılayacak şekilde. Ayrıca yardımlarımızı her yıl olduğu gibi izdiham yaratmadan vatandaşımızın ayağına götürüyoruz. Onları kesinlikle deşifre etmiyoruz. Bizler Fatsa Belediyesi olarak Vatandaşlarımızın huzurlu bir Ramazan geçirmeleri için hem çadırımızla hem de kuru gıda yardımlarımızla onlara destek çıkıyoruz. Ben bir kez daha tüm hemşerilerimizin mübarek Ramazan Aylarını tebrik ediyor, sağlık ve huzur içersinde İnşallah hep birlikte Ramazan Bayramına ulaşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.

Umut Derneği Yöneticileri de yaptıkları açıklamada; “Başkanımız Hüseyin Anlayan beye çok teşekkür ediyoruz. Kültür Sarayında açılan İftar soframıza halkımızın ilgisi çok fazla. Biz İftarlara sponsor olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Hayır yapmak isteyen işadamlarımız bizle veya Belediyemizle irtibata geçebilirler” dediler.sorf17-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde