22 Temmuz 2024

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan OSKİ’ye Denizden Çıkartma Yaptı

  • PDF
Aybastı ilçesinin su sorununu çözmek ve çözüm yollarını değerlendirmek adına Aybastı AK Parti İlçe Başkanı Fazlı Eren ve Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ile birlikte OSKİ’nin yolunu tutan Aybastı Belediye Başkanıı Beytullah Geçtan OSKİ Genel Müdürlüğüne deniz üzerinden ulaştı.
Genel Müdür Murat Us’a “ İlçem için sadece karadan değil denizden de size ulaşır sorunlarımıza çözüm ararız. Olmadı hava yolarını da deneriz.“ diyerek esprili bir dille mesaj verdi.
 
Bu yaz sezonunda su sorunu yaşanan ilçelerden biri de Aybastı ilçesi oldu.  Önümüzdeki yıllarda bu sorunun yaşanmaması ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için OSKİ’nin yolunu defalarca aşındıran Aybastı Belediye Başkanı BeytullahGeçtan “İlçemizdeki su sorununu büyük ölçüde çözmek için Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler, OSKİ Genel Müdürümüz Sayın Murat Us ile birlikte çözüm yollarımızı imkan buldukça değerlendiriyoruz.
Normal şartlarda 20 bin civarında olan nüfusumuz yaz aylarında 80 bin -100 bin arasında değişim göstermektedir. Hal böyle olunca suyumuzda sıkıntılar yaşanmaktadır.
 
Gerekli görüşmeleri yaparak taleplerimizi yetkililere bildirdik. Çözüm yolları için de Kolları sıvadık birlikte çalışmaya koyulduk. Su meselesinde hiçbir vatandaşımıza bu sorun Büyükşehir’in sorunu diyerek cevap verip işten kaçmadık. Su tankerimizi su taşımak için personelimiz ile seferber ederek OSKİ ile birlikte mahalle yollarında tabiri yerindeyse mekik dokuduk.
 
İhtiyaçlarımızın ciddiyetini belirtmek için bu defa karadan değil de deniz yoluyla OSKİ Genel Müdürümüz Sayın Murat Us’a ulaştık. Tabi ki espri bir tarafa ilçemiz için canla başla tüm birimlerimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletimiz bundan emin olsun.“ dedi.
 
Fatsa Meslek Yüksek Okulunun botuyla OSKİ’ye denizden ulaşan Geçtan; okul müdürü Mehmet Letif Bayram’a da teşekkür etti.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde