22 Temmuz 2024

AK PARTİ FATSA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI SÜLEYMAN GİRAYHAN BİTGEN: “BİZİ AYAKTA TUTAN ASIL MAYA, ANADOLU İNSANININ GÜNAH SEVAP ANLAYIŞIDIR!”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşti.

Kongre Divan Başkanlığını, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Bölge Koordinatörü Emrullah Kırkpınar, Divan Başkan Yardımcılığını İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tarık Poyraz, Katip Üyelik görevlerini ise İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tuğçe Karataş, İl Gençlik Kolları Sekreteri Hülya Aktaş, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Koordinatörü Tufan Anıl Yılmaz Yaptı.

 
Mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Girayhan Bitgen yeniden gençlik kolları başkanı oldu. Başkan Bitken’in Başkanlığındaki liste şu isimlerden oluştu; Yasin Kumral, Osman Mafizer, Muhammet Acet, Eren Kocatepe, Emre Tepe, Yunus Yaşaroğlu, Hüseyin Evet, Furkan Hamit Pişkin, Ali Aydar, Ayşenur Yatı, Derya Öztürk, Sema Sargut, İrfan İlgi, Okan Kadıoğlu, Muhammet Öztepe, Emre Çilingir, Fatih Yazgı, Fatih Tangel, Necatcan Özten, Büşra Keskin, Sadettin Sade, Semih Duran, Tahsin Tanyalı, Burak Yakan, İbrahim Ekinci, Selcan Batum, Ebrunur Önen, Aykut Şahin, Erdi Dikmen, seçildi.
 
Açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut başkan Süleyman Girayhan Bitgen, “AK Partide gençlik kolları demek, sadece kuru bir coşku ile toplantılarda slogan atmak DEĞİLDİR! AK Partide Gençlik Kolları demek; Tarihimize, kültürümüze ve medeniyet değerlerimize karşı sorumluluk sahibi olmak demektir. Kaynakların kıt olduğu içinden geçmekte olduğumuz bu dönemde, Anadolu insanının sadakası, fitresi, zekatı, merhameti, günah sevap anlayışı; Sözde modern insanın cebinde ise tefecilere ait kredi kartı olduğunu bilmek demektir. Bizi ayakta tutan asıl mayanın bu olduğunu bilmek demektir. Batılı kavram ve değerlerle analiz yapanları 15 Temmuz’da, Anadolu irfanının yendiğini fehmetmek demektir. Küresel çetenin, Anadolu insanının tarihi değerlerini çözmek, sosyolojisini ve ahlakını çökertmek için sosyal medyayı bir eğitim kampı gibi kullandığını fark etmek demektir. Türkiye’de, kadınlar ve gençlerle ilgili projelere Soros vakfının, yıllık 85 milyon doları neden verdiğinin farkında olmak demektir.
 
“Ey Türk Gençliği” diye başlayan Ata’nın hitabı karşısında tir tir titremek demektir.
Bize z kuşağı diyerek etiketleyip, tektipleştirip ötekileştirenlere karşı uyanık olmak demektir. Yapılamaz denilen SİHA’yı yapıp, dünya savaş tarihini değiştiren demektir. O nedenle diyoruz ki; bizim yerelde yapacaklarımız genele, yani ülkemize ve insanlığa hizmet etmelidir.” İfadelerini kullandı
AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ise, “AK Parti Gençlik Kollarının rotası da demirleyeceği liman da bellidir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi hedefimiz yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye’dir! “Ümidim gençliktedir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, muasır medeniyetler seviyesidir.
 
Büyük Türkiye yolunda, Cumhur-başkanımıza ses ve nefes olmak için Fatsa’dan yaktığımız ateşin fitilini ateşleyen gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da teşkilatlarımızın sahadaki dinamik yüzü olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Süleyman Girayhan Bitgen başkanıma çıkmış olduğu bu zorlu yolda başarılar diliyorum” dedi.
 
Kongrede AK Parti Genlik Kolları İl Başkanı Yunus Emre Turan’da, “2500 yıllık devlet, 1400 yıllık medeniyeti olan necip milletimize hizmet için kurulan ve 18 yıldır bu uğurda çalışan AK Parti’nin bir neferi olarak ülkemizin geleceği olan siz değerli kardeşlerim ve o hizmet yolculuğunda birlikte yürümek ve yeni hedeflerimizle birlikte koşmak için sabırsızlanıyorum. Yarının Türkiye’si olan genç kardeşlerimi muhabbetle kucaklayarak, gerçekleştireceğimiz kongremizin partimiz ve memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, sizlere inanıyor ve güveniyorum.” ifadelerini kullandı
HİLMİ GÜLER, BAŞKAN BİTGEN’İN KONUŞMASINA HAYRAN KALDI
 
Kongreye katılan Ordu Büyükşehir Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler yaptığı konuşmada, mevcut başkan Süleyman Girayhan Bitgen’in konuşmalarına hayran kaldığını belirterek, Bitgen’in konuşmasının altına denden (“) koyarak bütün söylediği cümlelere katıldığını dile getirdi.
Son olarak kongrede konuşma gerçekleştiren, Gençlik Kolları Genel Başkanı AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ise, “Bugün tarihi bir amaçla bu davanın yükünü omuzlarınızda sırtlamak için bir araya geldik. Bugün yapacağımız seçimler, oluşturacağımız kadrolar 2023 seçimleri için 2024 seçimleri için büyük derece hayatı önem taşıyor. O yüzden bugün inşallah yep yeni bir başlangıçla geçmişin tecrübesiyle geleceğin heyecanını geçmişte başardığımız hizmetlerin özgüveni ile gelecekte yapacağımız çalışmaların heyecanını bir araya getireceğiz. Az önce faaliyet raporunda değerli kardeşlerimizin yaptığı çalışmaları gördük.
Bu partinin hanımları, beyleri, gençleri salgın demeden nerede bir ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç insan varsa tüm gücüyle gece gündüz çalışarak belediyesiyle milletvekilleriyle, büyükşehir ile, il ve ilçe teşkilatlarıyla AK Pati sahada milletinin yanında.
 
Sayın Cumhur-başkanımızın değişik vesilelerle vurguladığı gibi ' Milletimizin kaderiyle AK Partinin kaderi iç içe geçmiş bir durumda. Dünyadaki tüm bu değişim süreçlerinde milletimizi en üstün bir şekilde hazırlamak, hedefleriyle, heyecanı ile bu coğrafyada mazlumun yanında zalimin karşısında bir siyaseti, bir dirilişi hayata geçirmek istiyorsak değerli kardeşlerim çok çalışacağız. Bundan başka yolumuz ve çaremiz yok.” şeklinde konuştu.Kongreye, Gençlik Kolları Genel Başkanı AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Vekili Ensar Topçu, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Serdar, İl Gençlik Kolları Başkanı Tunus Emre Turan, Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Mücait Yıldırım, çevre ilçelerin gençlik kolları başkanları, belediye başkanları, geçmiş dönem il ve ilçe gençlik kolları başkanları, İlçe Ülkü Ocağı Başkanı Doğukan Ak ve Fatsalı vatandaşlar katıldı.
 
Protokol konuşmalarının ardından tek liste ile yoluna devam eden Süleyman Girayhan Bitgen güven tazeledi. AK Parti Fatsa İlçe 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde