22 Temmuz 2024

Fatsa OSB'nin Yeni Yatırımına Ziyaret

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Hilal Çanta'nın Fatsa OSB'de tahsis edilen yeni alanda açtığı tesisi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
 
Firmanın çanta sektöründeki başarılarının ardından bentonit sektörüne de giriş yaparak kedi kumu imalatına geçtiğini vurgulayan Karataş, aynı zamanda evcil hayvan sektörüne çantacılık sektöründeki tecrübelerini de aktaracaklarına dikkat çekti.
Karataş incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; 
Kedi kumunun yanı sıra evcil dostlarımız için ihtiyaç duyulacak her şey bu fabrikalarda hazırlanacak ve alıcıyla buluşacak inşallah. Özellikle pet taşıma çantalarını biz çok sevdik.  Yatırımcılarımızı mevcut alanladaki tecrübelerini başka alanlara taşıyarak işlerini büyütürken izlemek bizlere gerçekten farklı bir gurur veriyor. İstihdama da hatrı sayılır oranda ilave bir katkı sunacaklar.
 
Bizleri gururlandıran bu güzel tesise imza atan yatırımcılarımızı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde