29 Nisan 2024

Şener: Muhtarlarımızın Yanındayız

  • PDF

mht17-7-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, muhtarların ödeneklerinin AK Parti iktidara gelmeden önce 2002 Aralık ayında 97 lira olduğunu hatırlatarak, "Şimdi ise 875 lira" dedi.

Milletin AK Parti'ye görev vermesinin ardından daha müreffeh bir ülke için çalıştıklarını söyleyen Şener, "Toplumun her kesiminde yaşayan insanımızın rahat etmesi için çabalıyoruz. Muhtarlarımız ilk göreve geldiğimizde sadece 97 lira ödenek alırken, her yıl yaptığımız düzenlemeler ile ödeneklerini arttırdık. Son olarak ise torba yasa teklifi kapsamında 461 lira olan ödeneklerini 875 lira'ya çıkardık. Yaklaşık olarak yüzde 100'lük bir artış sağladık. Muhtarlarımıza her zaman desteğimiz sürecek."dedi.

Şener, “Ülkemiz büyüdükçe toplumumuzun her kesiminin refah seviyesini arttırmak için çalışacağız. Yıllarca ihmal edilen ve milletimiz tarafından seçilen muhtarlarımızın daha iyi şartlarda görev yapmaları için önümüzdeki yıllarda ödeneklerinin daha da arttırılmasını istiyoruz. Muhtarlarımızın yanındayız.”diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde