28 Nisan 2024

Fatsa Din Görevlileri Derneği Müftü Şenel Yılmazı Ziyaret Etti

  • PDF

din17-7-2013Yeni göreve başlayan Fatsa Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri Fatsa Müftüsü Şenel YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Abdulkadir TEKÇE ziyarette yaptığı açıklamada: " Fatsa Müftülüğü din görevlileri ve halkıyla dayanışma içerisinde olarak Fatsa'ya böylesi bir hizmet binasını kazandırdığınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz.Müftülük yeni hizmet binası hepimiz için hayırlı olsun. Bugüne kadar var olan, ancak atıl durumda olan Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini tüm arkadaşlarımızla beraber canlandırmak istiyoruz. Sizlerden dernek binası için bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz. Bütün hizmetlerde beraber olduğumuz gibi bundan sonra da arkadaşlarımızla beraber olacağımız bir yeri bizlere tahsis etmeniziistiyoruz" dedi. Fatsa Müftüsü Şenel YILMAZ ise ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederken şunları söyledi: "Derneğinizin yeni yönetimi hayırlı olsun. birlik beraberliğiniz tüm personelle beraber daim olsun. Sizleer elimden gelen tüm yardımları yapacağım" dedi.

Ziyarete Dernek Başkanı Abdulkadir TEKÇE, İbrahim TOPAL, Ahmet YILDIRIM, Musa ÇALIŞKANCI, Emin SELÇİ, Adem KARACAOĞLU,, Yusuf BİLGÜ, Alahattin ELİBOL, Yahya HISIM katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde