15 Mayıs 2024

Şener: Ordu Belediyesi Halkın Sesine Kulak Vermedi

  • PDF

ord24-7-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener iftarını İkizce'de, sahurunu ise Göller beldesinde vatandaşlar ile birlikte yaptı. Şener, İkizce ilçesinde düzenlenen iftar programına AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol ve beraberindeki partililer ile birlikte katıldı.

Şener, ramazan ayını Ordu'da hemşerileri ile birlikte geçireceğini söyleyerek, "Mecliste uzun bir maratonun ardından yeniden Ordu'da sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum."dedi.

Şener, Ordu Belediyesi tarafından yıkılan hizmet binasının yerine yeni bina yapılması tartışmalarına katılarak, Belediye'yi tutumundan dolayı eleştirdi.

Sivil Toplum kuruluşlarının büyük çoğunluğunun istememesine rağmen ısrarla aynı yere bina yapılmasını eleştiren Şener, "Belediye halkın sesine kulak vermelidir. Gerekirse bu alan ile ilgili geniş katılımlı bir toplantı yaparak herkesin görüşünü alıp ona göre proje yapması gerekirken ısrarla yeni bina yapmak istemesini anlamak mümkün değil. Belediye başkanı ile görüşmelerimizde halkın büyük çoğunluğunun bu binayı istemediğini, eğer isterlerse karayolunun bulunduğu alanı verebileceğimizi ilettik. Ancak ısrarla bu binanın meydana yapılacağı bize iletildi. Ordu Belediyesi halkını dinlememiş ve onların düşüncelerini ne yazık ki görmezden gelmiştir."dedi.

Şener sözlerini şöyle tamamladı: "Çalışmaların yangından mal kaçırırcasına acil bir şekilde başlanmasına anlam veremiyorum. Ordu Çevre yolunun açılmasının ardından şehir merkezinde ki bu alan meydan olarak ilimiz turizmine de büyük hizmet verebilirdi. Seçimlere kısa süre kala, halkın desteğini almadan, yapılan bu çalışma Ordu'ya birşey kazandırmayacaktır. İlimizin binadan daha çok yeşil alan ihtiyacı vardır. Bu fırsatı Ordu Belediyesinin şuanki mevcut yönetimi kaybettirmiştir."diye konuştu.

Şener, Göller'de belediye Başkanı Nuhil Kiremitçi ile birlikte sahur programında vatandaşlarla biraraya geldi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde