15 Mayıs 2024

Ordu Valisi Kenan Çiftçi Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde

  • PDF

organ24-7-2013Ordu Valisi Kenan Çiftçi Fatsa Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya Ordu Valisi Kenan Çiftçi başkanlık ederken toplantıda Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, OSB Müdürü Olgun Topkaya’da hazır bulundular. Gerçekleşen toplantı sonrası Ordu Valisi Kenan Çiftçi basın mensuplarına bir açıklama yaptı.
Toplantıda genişleme sahası ile ilgili görüşmeler yaptıklarını belirten Vali Kenan Çiftçi, “Toplantıda diğer bir konumuz servis araçlarının durak yeri ile alakalıydı. Bu konuyu da çözdük. Ayrıca Organize Sanayi Bölgemizin trafosunda çok ciddi ısınma sorunu var. Bunun için de bir soğutucu alma kararı aldık. Gündemimizde değildi ama Toptancılar Sitesi ile ilgili de bir görüşmemiz oldu. Belediyemiz sağ olsun imar düzenlemesini yapmışlar. Deftarlıkla’da görüştük. İnşallah makul bir rakamla söz konusu yer Toptancılara verilecek, hayırlı olsun” dedi.
Ardından tekstil fabrikalarını ziyaret eden Vali Çiftçi SLN Tekstilde açıklama yaparak, “Selen hanım bize gelmişti bu teşviklerle ilgili bazı konular olursa biz bunu daha çok büyütürüz. İstihdamımızı bine kadar çıkarmayı düşünüyoruz. Onunla ilgili bir çalışma yaptıklarını belirten Vali Çiftçi, zannediyorum teşvik kapsamına girdi. İnşallah yatırımını büyütür, istihdam sayısı yaklaşık 200 daha da artar, belki ilk etap da 300, 500 veya 1000’ne kadar yükseltir. Ben bu tür işyerlerini Ordu ilimizin hangi ilçesini olursa olsun, bu gibi güzel yatırımlar yapılmasından dolayı keyif aldığını söyledi.
“Burada çalışan insanlar evlerine mutluluk götürdüklerinde ilçe mutlu oluyor, İşadamlarımızın da iş yapan fabrika kuran adamlarımızın ne gibi sıkıntıları olursa olsun biz onları çözmeye hazırız. İşadamlarımız veli nimetimiz biz onların bütün dertleriyle, dertleniyoruz dertlerini de çözmeye çalışıyoruz. Allah onlardan razı olsun, hepsine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.orgn24-7-2013org24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde