15 Mayıs 2024

Dereüstü Caddesinde Çevre Düzenlemesi Çalışmaları Başladı

  • PDF

dere31-7-2013Fatsa Belediyesi Başkanı Hüseyin Anlayan Dereüstü Caddesi de yapılan renkli beton baskı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Baskı beton yapılacak alanın trafiğe kapalı olduğu için vatandaşların oturup sohbet ettiği bir alan olduğunu söyleyen Başkan Anlayan; “Şehrin merkezinde dereüstü caddemizin sahile birleştiği trafiğe kapalı alanımızdayız. Buranın altı dere. Yıllar önce kapatılmış bir dere. Yalnız baks eksiği vardı.

Geçen sene biz bunu 3.kanala tamamlayarak dere çalışmasını geçtiğimiz tamamlamıştık ve üzerinde beton düzensiz bir yapıya sahipti. Ama burası vatandaşlarımızın trafiğe kapalı olduğu için çok yoğun oturup sohbet ettiği bir mekan. Buradaki çay ocaklarımız bir sohbet mekanı oldu. Vatandaşlarımıza buranın düzenleme sözünü vermiştik. Şimdi buna başladık. Burada farklı bir uyulama yapıyoruz. Daha önce bu benzer uygulamayı, renkli desenli baskı beton uygulamasını Elekçi Parkımızda, Kültür Sarayımızda ve Spor Kompleksimizde yapmıştık. Burada yine yürüyüş yolu olacak yine vatandaşlarımızın oturma yeri olacak. Ama çok farklı bir zemin üzerinde, renkli desenli baskı beton üzerinde ayrıca oturma grupları ve aydınlatmayla beraber güzelleşmiş bir mekanda oturacaklar. Burası bundan sonra daha da fazla insanların oturup sohbet edeceği çay içme mekanı olacak inşallah” dedi.dre31-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde