22 Temmuz 2024

FATSA’DA GÖNÜLLER KARDEŞ SOFRASINDA BULUŞUYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam düzenlediği iftar programları kardeş sofrasına dönüştü
 
Fatsa  Belediyesi geleneksel iftar yemeklerini belediye kültür ve sanat merkezinde veriyor. Her akşam yüzlerce kişinin iftarını açtığı Fatsa Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Merkezinde insanlar  bir araya gelip aynı sofra etrafında kenetleniyor.
 
GÖNÜL VE KARDEŞLİK SOFRASI
 
Ramazan ayının ikinci akşamında Fatsa  Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki iftara katılarak orucunu  vatandaşlarla birlikte açtı. İftar ezanı öncesi, vatandaşlarla sohbet eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, daha sonra tezgahın başına geçerek iftar yemeklerini kepçeyle dağıttı. Yemek ikramının ardından Başkan Kibar, vatandaşlarla birlikte aynı gönül sofrasında buluştu.
 
ÇOCUKLARIN RAMAZAN SEVİNCİ
 
İftar sonrası Kültür ve Sanat Merkezinde çocuklar için eğlenceli etkinlikler gerçekleşti. Ailelerin çocukları ile çok yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde, dans gösterisi, ayakla balon patlatma yarışması, komedi skeç şov, kavuklu ile pişekar izleyenleri kahkahaya boğdu. Ordu Üniversitesi gençlerinden oluşan ekibin akrobasi gösterisi ise ilgiyle izlendi.
 
“RAMAZAN’DA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYOR, SOFRAMIZI PAYLAŞIYORUZ”
Ramazan ayını büyük bir coşku ve heyecanla yaşadıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Paylaşmanın, dayanışmanın ve bereketin ayı Ramazanda aynı  sofra etrafında buluşarak orucumuzu hep birlikte açıyoruz. Ruhumuza neşe, kalplerimize esenlik veren bu ayda çocuklarımızda Ramazan’ın sevinç ve coşkusunu yaşıyor. Etkinliklerimize çocuklar kadar büyüklerin de ilgisi fazla oluyor. Neşe ve eğlence dolu aktivitelerle büyükler de çocuklar kadar hoş vakit geçiriyor. Kavuklu ile Pişekar, komedi skeç şov, çocuk yarışmaları ve birbirinden güzel etkinliklerle doyasıya vakit geçiren çocuklarımız unutamayacakları bir Ramazan akşamı yaşadı. Her akşam birbirinden farklı etkinliklerimizle tüm çocuklarımızı Kültür ve Sanat merkezimize bekliyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde