22 Temmuz 2024

SAZCILAR MAHALLESİNDE KONFORLU BETON YOL ÇALIŞMASI

  • PDF

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü geçtiğimiz Mart ayında yaşanan yoğun kar yağışı ve karla mücadelenin ardından havaların ısınması ile birlikte yarım kalan konforlu beton yol çalışmalarına tekrar başladı.

 Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Sazcılar mahallesinde 5 gün önce başlattığı konforlu beton yol çalışmasının 1 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Sazcılar mahallesinin ardından Bolaman mahallesinin Bozdoğan, Laleli ve Akise semtlerinde beton yol çalışmaları devam edecek.  

KONFORLU ULAŞIM AĞI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Her gün büyüyüp, gelişen Fatsa’da asırlık yol çalışmaları ile ulaşım ağını genişlettiklerini söyleyen  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Konforu şehrin dört bir yanına ulaştırmak için canla başla çalışıyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından kırsal mahallelerimizin dört bir yanında devam eden beton yol yapımı çalışmaları kapsamında Sazcılar mahallemizin de, önemli bir sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bundan sonra hız kesmeden Bolaman mahallesinin Bozdoğan, Laleli ve Akise semtlerinde beton yol çalışmalarımız devam edecek. Kırsal mahallelerimizde başlattığımız beton yol çalışmalarımız ile birlikte ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyor, Fatsa için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bizim işimiz gücümüz Fatsa.” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde