15 Mayıs 2024

Ordu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu “Odanın Kuruluşunda 1990 Yılında Görev Yapan Oda Kurucu Yönetim Kurulunu Unutmadı”

  • PDF

mali6-8-2013Ordu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu, Temmuz Ayının son Yönetim Kurulu toplantısını 1990 yılında odanın kuruluşunda görev yapan Kurucu Yönetim Kurulu ile birlikte gerçekleştirdi. Kurcu Yönetim kuruluna çeşitli hediyeler ve plaketler takdim edildi. Toplantının bitiminde mevcut ve kurucu yönetim kurulu birlikte iftar yemeği yedi.

31 Temmuz 2013 tarihinde Ordu SMMM Odasında yapılan Temmuz ayının son olağan yönetim kurulu toplantısına 1990 yılında Ordu Mali Müşavirler Odasının kurulmasında görev yapan Kurucu Yönetim kurulu da davet edildi.

Başkan Orhan Ümit Felek, Başkan Yardımcısı Zeki Odabaş, Sekreter Orhan Şebcioğlu, Sayman Sedat Özel ve Üye Saygın Torunoğlu’ ndan oluşan Kurucu Yönetim Kurulu toplantıya katıldı.

Kurucu Oda Başkanı Orhan Ümit Felek:” Mevcut Yönetim Çok Başarılı Çalışmalar Yaptı. Ordu Odasının Markalaşmasında Çok Büyük Emekleri Var.”

Yönetim Kurulu açış konuşmasını yapan Kurucu Oda Başkanı Orhan Ümit Felek şunları söyledi. “Bizler 1990 yılında Ordu Odasının kurulmasında görev yaptık. Bizleri unutmayıp bu gün bu toplantıya bizleri davet eden Yönetim Kuruluna arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu nazik davranış bizler için çok duygulandırıcı oldu.

Ordu Odasının büyümesi ve gelişmesi için bizler hep beraber çok çaba sarf ettik. Masamız sandalyemiz yoktu. O günlerden bu günlere çok mesafe kat ettik. Bugün gelinen noktadan gurur duyuyoruz. Hep birlikte bu başarıyı gerçekleştirdik. Ordu odası olarak her zaman başarılı işler yaptık. Mevcut Yönetim Kurulu son yıllarda gerçekten çok başarılı çalışmalar yaptı. Ordu odasının markalaşmasında mevcut yönetimin çok büyük emekleri var. Çıtayı hep yukarılara taşıdılar. Yaptıkları işleri başarı ile tamamladılar. Taraflı tarafsız bütün meslek camiasının takdirlerini topladılar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.

Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel :” Bu Gün Odamızın Geldiği Bu Nokta Kurucu Yönetim Kurulunun Başarılı Çalışmalarının Ve Hedeflerinin Bir Sonucudur.”

12 Mayıs 2013 tarihinde yapılan 21 Olağan Genel Kurul sonrasında seçilen Yönetim Kurulu’nun Başkanı Ertuğrul Yüksel ise açılış konuşmasında şunlara değindi.” 1990 yılında görev yapan Kurucu Yönetim Kurulumuza bizleri kırmayıp toplantıya katıldıkları için teşekkür ediyorum. Odanın kurulmasında ve örgütlenmesinde büyük emekleri olan Kurucu Başkanımız ve Yönetim Kurulu önemli işleri başardılar. Bu gün odamızın geldiği bu nokta onların başarılı çalışmalarının ve hedeflerinin bir sonucudur. Bizler onların taşıdığı bayrağı başarı ile taşımanın sorumluluğun içersindeyiz. Toplantının bitiminde birlikte iftar açacağız. Katılımınız ve destekleriniz için teşekkürler.Dedi”

Toplantı gündeminin görüşülmesinin ardından, 1990 da görev yapan Kurucu Yönetim Kurulu üyelerine mevcut Yönetim Kurulu üyeleri (Kurucu Başkana, Bugünkü Başkan, Başkan Yardımcısına Bu günkü Başkan yardımcı olmak üzere) çeşitli hediyeler sundu.

Ayrıca Yönetim Kurulu Kurucu Yönetim Kurulu üyelerine “Onur Belgesi” takdim etti. Takdim esnasında Kurucu Yönetim Kurulu üyelerinin duygulandıkları görüldü.

Toplantı bitiminde Yönetim kurulu üyeleri birlikte iftar açtı.malo6-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde