15 Mayıs 2024

Başkan Anlayan;”Modern Bir Hizmetle Vatandaşlarımızı Buluşturuyoruz”

  • PDF

dre6-8-2013Fatsa Belediyesi, Dereüstü Caddesi üzerinde trafiğe kapalı ve çay ocaklarının yoğun olarak bulunduğu alandaki beton zemini kırararak, yeni bir çalışma yaptı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan: "Bülbül Deresi üzerinde bulunan Dereüstü Caddesi'nin asfalta bağlandığı kısımda trafiğe kapalı alanda özel bir çalışma yürüttük. Geçen hafta başlattığımız çalışmayı neticelendiriyoruz. Buradaki vatandaşlarımıza bunun sözünü vermiştik. Çünkü görüntü ve kullanım itibariyle burası vatandaşlarımız tarafından çok yoğun kullanılan ve hoş sohbetlerin edildiği bir yer. Burasının kirli ve bakımsız olması bizim de hoşumuza gitmiyordu. Dolayısıyla buna çözüm getirdik Daha önce burada bir dere çalışması olduğu için içerisinde 3 tane baks var. 3. baksı geçen sene taktık. Buranın bugüne kadar beklemesinin sebebi de bu dere ıslah çalışmamızdı. Şimdi de üzerine renkli desenli baskı asfalt yaparak güzel bir görüntüye kavuşturduk " dedi.

"Trafiğe Açılmayacak"
Alanın araç trafiğine açılmasının söz konusu olmadığını söyleyen Başkan Anlayan: "Burası yine vatandaşlarımıza hizmet edecek ve yaya olarak kullanılacak. Asla araç trafiğine açılmayacak. İnsanların bir çay içip sohbet edebilmek için oturacağı daha renkli, daha sıcak bir yer olacak. Burası sadece baskı asfaltla kalmayıp, aydınlatma ve oturma grupları da olacak. Burası gerçekten çok farklı ve nezih bir mekân olacak" diye konuştu.

“Uygulama Devam Edecek"
Uygulamanın yayaların yoğun olarak kullanıldığı yerlerde devam edeceğini belirten Başkan Anlayan: "Bu uygulamayı daha önce Fatsa Cumhuriyet Meydanı, Elekçi Parkı Kafeteryamızın etrafı, Kültür Sarayı ve Spor Kompleksi bahçelerimiz de bu şekilde yapıldı. Artık yerinden oynayan çabuk eskiyen parke yerine renkli desenli beton uygulaması yaparak hem daha uzun ömürlü hem de daha güzel ve modern bir hizmetle vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Çok daha nezih ve hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. Bu şekildeki mekanlarda bu uygulama bundan sonra da devam edecek" diyerek sözlerini noktaladı.dere6-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde