11 Mayıs 2024

32 YILLIK KUCAKLAŞMA

  • PDF
Ordu Fatih Lisesi 6 Ed./A sınıfı mezunları, 32 yıl sonra bir araya geldi.
Her şey WhatsApp ağı kurulmasıyla başladı. 32 Yıl önce Ordu Fatih Lisesi’nin 1990-1991 6 Ed.A sınıfının listesi çıkarıldı. Kimi müsteşar, kimi öğretmen, kimi polis, kimi asker, iş insanı, basın mensubu, diş teknisyeni, laboratuvar teknisyeni, gurbetçi, sağlıkçı gibi meslek sahibi olan lise arkadaşları ile tek tek iletişime geçildi. 
İlk buluşma eşsiz olacaktı 32 yılı konuşmak için. Kimi Ankara’dan, kimi İstanbul’dan, kimi Almanya’dan, kimi de Ordu’nun çeşitli ilçelerinden geldi. Onları bir araya getiren nokta ise Ordu’nun Altınordu ilçesi Boztepe’de bulunan Kahve Düzü oldu.
32 Yıl sonra ilk defa bir araya gelerek eşsiz buluşmaya katılan mezunlar, uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Bu arada 2008 yılında Susurluk’ta geçirdiği trafik kazası sonrası vefat eden polis memuru Güven Gürel’de arkadaşları tarafından unutulmadı. Güven Gürel’in çerçeveli resmi masanın baş köşesinde yer buldu. 32 Yıl sonra WhatsApp  ağı kurarak ilk buluşmayı sağlayan Gülseren Eren Güreşçi,  yıllar sonra farklı meslekleri olan ve farklı bölgelerden gelen sınıf arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. 
Eşsiz buluşmada konuşan sınıf arkadaşları kısaca 32 yıllık öz geçmişlerini anlattı. 
Yıllar sonra ilk defa toplu bir şekilde bir araya gelen sınıf arkadaşları konuşmaların ardından hem okuldaki anılarını tazeledi hem de bol bol hasret giderdi. 
Oldukça duygusal geçen ilk buluşma bir diğer buluşmaların müjdesi ile hatıra fotoğrafı çektirilerek sona erdi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde