12 Mayıs 2024

FATMA ÖNAL OĞLUNU EVLENDİRDİ

  • PDF
Fatsa Kaymakamlığı eski sekreteri olan ve halen Muğla Ortaca  ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli  Fatma Önal,  Bolaman esnaflarından Önallar Tarım Ürünleri sahibi hacı Mehmet Önal’ın torunu, merhum Ali, Osman, İsmail, Yakup, Mahmut (Davut) ve Yusuf Önal’ın yeğenleri, Halbankası çalışanlarından Emre Önal ile  Şule Aydın hayatını birleştirdi. Muğla  Köyceğiz  Delta Plaj tesislerinde  gerçekleşen düğüne mesai arkadaşlarının yanı sıra aileleri de yalnız bırakmadı.
 
ARKADAŞLAR TANIŞTIRDI.
 
Arkadaşlarımız vasıtasıyla tanışarak evlilik kararı aldıklarını belirten gelin Şule Aydın ve Emre Önal, daha sonra bu kararlarını nikah masasına taşıdıklarını, bu gün yapılan  düğünle de  hayatımızı birleştirmiş olduk dediler.
 
BİR KIZIM OLDUK
 
Kayın valide Fatma Önal  ise, yıllarca hem annelik, hem de babalık yaptığım bir oğlum vardı, bir de kızım oldu. Allah ömür boyu mutlu etsin. Düğünümüze iştirak ederek bizleri Ordu’dan gelerek Muğla’da yalnız bırakmayan canım aileme, mesai arkadaşlarıma,  çok sevenlerime ve  katılan diğer dostlarıma teşekkür ediyorum. 
 
DOYASIYA EĞLENDİLER
 
Genç çift davetlileri selamlayarak nikahlarının kıyılacağı alana alkışlar eşliğinde geldi. Takı  merasiminin ardından çift, davetlilerle birlikte oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde