12 Mayıs 2024

24 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ FINDIK MİTİNGİ YAPILACAK

  • PDF
SOL Parti başkanlar kurulu üyesi Önder İşleyen ve Parti Merkez kara yönetim kurulu üyesi Pelin Bektaş ile Parti yöneticisi Resul Şahin gazetemizi ziyaret etti.
Onur İşleyen; “24 Temmuz Pazar günü Saat:15.00’da Fatsa Cumhuriyet Meydanında fındık mitingi yapacağız” dedi.
 Fındık mitinginin çalışmaları için Fatsaya geldikleriniş belirten İşleyen; “Fındık mevsimi geliyor ve fındık taban fıyatının belirlenmesi tartışmaları var. Bütün fiyatların bu kadar yükseldiği bir noktada fındığın 70 TL olmasını talep ediyoruz ve bu talebimizi burada yaşayan insalar ve fındık üreticileri ile paylaşıyoruz. 
Köy ziyaretleri yapıyoruz yaklaşık 10 civarında köy ziyaret ettik. Köy toplantıları yaptık bu toplantılarda aslında insanlarımızın, üreticilerimizin sorunlarını, taleplerini dinliyoruz ve Fatsa Meydanında yapacağımız mitinge o talepleri taşıyacağız. 24 Temmuz Pazar günü  saat: 15.00’da  Cumhuriyet Meydanında olacak mitingimizde konserde olucak. Tüm Fatsa halkımızı haklarımız savunmak adına davet ediyoruz.”dedi.
 
Miting ile birlikte yapılacak olan konserde Ali Asker, Mehmet Gümüş, Fuat Saka sahne alacak.
İl yöneticisi Resul Şahin yaptığı açıklamada, Ordu ilinin %74’nün maden alanı ilan edilmesi kararına tebki göstererek “siyanür ile maden araması yapılmasına kesinlikle karşıyız. Yeni rusatların verilmemesi için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde