12 Mayıs 2024

FERİDUN ALTUNTAŞ “ONUR ÖDÜLÜNE” LAYIK GÖRÜLDÜ

  • PDF
Fatsa Güneş Gazetesi sahibi Feridun Altuntaş “Onur Ödülüne” layık görüldü
Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen ‘Yılın Medya Ödülleri’ kapsamında yapılan törende ödülünü alan Feridun Altuntaş, aynı zamanda Güneş Gazetesinin 52. Yaş günü dolayısıyla bu ödüle layık görüldü.
52. yaşına bu yıl içinde giren Güneş Gazetesi; sahibi Feridun Altuntaş’a “Onur Ödülü” kazandırdı.
Ödülünü Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan’dan alan Altuntaş; Celal Tezcan’ın Güneş Gazetesi Merhum sahibi Hikmet Altuntaş ile olan anılarını da anlatmasına vesile oldu.
Fatsa’da PTT müdürlüğü yaptığı yıllarda (1984’lü yıllar) yaşadığı bir anısını anlatan Tezcan; “Güneş Gazetesinin “İĞNECİ” adlı köşeye her hafta konu olurdum” dedi.
Basının gücüne vurgu yapan Tezcan aynı zamanda basın olmadan da yaşanamayacağının altını çizdi.
Ordu 19 Eylül Gazeteciler Dernek yönetiminde ilçelerden sorumlu başkan yardımcılığı görevi yapan gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’de; Feridun Altuntaş’ı aldığı ödülden dolayı kutlayarak, “Fatsa’mızın duayen gazetecisi Feridun abiyi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinin Onur Ödülüne layık görünen Feridun Altuntaş’a Fatsa Yeni Haber Gazetesi olarak daha uzun yıllar meslekte kalması adına başarılar diliyoruz. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde