20 Nisan 2024

FATSA’YI GURURLANDIRAN ÖDÜL

  • PDF

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN FATSA’YA ÖDÜL

Ankara Millet Bahçesinde düzenlenen Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu ‘Tam Bana Göre Festivalinde’ Fatsa Belediyesi’nin gençlik faaliyetleri girişimcilik kategorisinde “Gençlerin Gücü Fatsa'nın Gücü” proje Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldü.

 
“Gençlerin Gücü Fatsa'nın Gücü” proje ile ödüle layık görülen Fatsa Belediyesi’nin ödülü Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin elinden aldı. Fatsa’yı gururlandıran ödülü aldıktan sonra bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bu ödül, gençlerimizin, gençlerimize değer veren ve onları önemseyen herkesin, hepimizin. Gençlerimiz adına çok gururluyuz. 
 
Bizleri bu ödüle layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’ye şahsım ve Fatsalı hemşerilerim adına kalbi duygularımızla şükranlarımızı sunarız.” dedi.
 
“PROJENİN YÜZDE 75’İ DOKA TARAFINDAN KARŞILANIYOR” 
 
Cumhurbaşkanlığınca ödüle layık görülen projenin detayları ile ilgili açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa için önemli bir projeye daha imza attıklarını belirterek, “Oturma bankları, kamelya, piknik masası ve çatılı piknik masasından oluşan kent mobilyaları, her belediyenin çok önemli ihtiyacı olan eşyalardan oluşmaktadır. Hem istihdama katkı sağlamak hem de kent mobilyaları ihtiyacımızı karşılamak için böyle bir adım atmaya karar verdik. Kent mobilyalarının üretiminin yanı sıra satışıyla da ekonomik kalkınmaya destek olmak istiyoruz. Bu anlamda yıllık yaklaşık 1,5 milyon TL'ye karşıladığımız kent mobilyaları ihtiyacını yüzde 40 daha indirimli bir şekilde elde etmiş olacağız. Tesisimizde birinci sınıf ağaçtan emprenye boyalı veya bakteri barındırmayan boya sistemi ile ahşap bank, piknik masası, kamelya, çiçeklik ve salıncak gibi kent mobilyaları üretimi gerçekleştireceğiz. Bu anlamda Ordu ve çevresindeki belediyelerle de istişare yaparak projemiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk ve bu adıma attık. 
Projemiz, Fatsa Belediyesi Kent Mobilyaları Üretim Tesisinin belediyemiz Fatbel AŞ tarafından işletilecek. 180 metrekare iç kullanımı, 160 metrekare dış kullanımı toplamda 340 metre kare alandan oluşacak tesisimizin 880 bin TL'sinin (yüzde 75) DOKA tarafından karşılanacak" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde