19 Nisan 2024

BAKAN ERSOY, BÜYÜKŞEHİRDE

  • PDF
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
 
Bir dizi programa katılmak üzere havayolu ile Ordu’ya gelen ve Ordu-Giresun Havalimanında protokol üyeleri tarafından karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, gerçekleştirilen toplantıların ardından Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir araya geldi.
 
Büyükşehir ziyaretinde Bakan Ersoy’a Ordu Valisi Tuncay Sonel, AK Parti Ordu Milletvekilleri Dr. Şenel Yediyıldız, Metin Gündoğdu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, AK Parti Karadeniz Bölge Koordinatörü Yahya Çelik, AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Güldaş, ilçe belediye başkanları ve bürokratlar eşlik etti.
 
BAKAN ERSOY’DAN BELEDİYE ÇALIŞMALARINA TAM NOT
 
Büyükşehir Belediyesi önünde Başkan Güler tarafından karşılanan Bakan Ersoy, fuaye alanında sergilenen sürat teknesi, akıllı bisiklet, seramik tornası, CNC makinası, GSM ve elektronik kartlı su sayaçları, cam atölyesi çalışmaları ve şarjlı banklar gibi birçok çalışmayı inceledi. Fatsa’da kurulan tesiste üretilen sürat teknelerini de yakından inceleyen ve güneş enerjisi ile çalışan şarjlı bankı deneyen Bakan Ersoy’dan Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına tam not geldi.
 
Belediye çalışmalarının incelenmesinin ardından makamda devam eden ziyarette Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında Bakan Ersoy’a bilgiler verdi.
 
Ziyaret, yapılan sunumların ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a günün anısına hediye takdim etmesi ile sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde