20 Nisan 2024

ORDU-iSTANBUL SEVGi HATTI

  • PDF
Gurbette yaşayan Orduluların sıla özlemini bir nebze de olsun gidermek ve Ordu’nun her yönüyle tanıtılması amacıyla İstanbul’da bu yıl 11.si gerçekleşen Ordu Tanıtım Günleri kapsamında hemşehrileriyle buluşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
 
Programın son günü hemşehrileriyle buluşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler vatandaşların sevgi seliyle karşı karşıya kaldı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların ilgisine kayıtsız kalmayan Başkan Güler, her biriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.
“ORDU’NUN MERAK EDİLEN BİR İL OLDUĞUNU GÖRDÜK”
Tanıtım günlerinin yoğun katılımla gerçekleştiğini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bu ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.
 
Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:
Çok yoğun bir ilgi var ancak Bartın’daki maden kazası buraya ayrı bir hüzün çökmesine neden oldu. Bundan dolayı programımızın büyük bir bölümünü iptal ettik. Hemşehrilerimizle buluştuğumuz ve ürünlerin tanıtıldığı bölümler ise yoğun ilgi olduğunu bize gösterdi. Ordulular İstanbul’da ikinci nüfus. Bundan dolayı büyük bir ilgi var bir de daha evvelden ilan edildiği için ve geleneksel olduğu için yurt dışından da epey katılım var. Üçüncü grup da Ordu’yu merak edenler. Bu program kapsamında Ordu’nun çok merak edilen bir il olduğunu bir kez daha gördük. Yoğun bir ilgi bizi ayrıca mutlu etti. Demek ki yaptıklarımız boşa gitmemiş”
 
STANDLARI GEZDİLER
 
İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik Alanında gerçekleştirilen ve yüzbinlerce Orduluyu bir araya getiren “Ordu Tanıtım Günleri” önemli isimleri de ağırladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat ile birlikte ilçe belediyeleri ile çeşitli kurum ve kuruluşların yer aldığı stantları gezdi.
 
BÜYÜKŞEHİR STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Öte yandan etkinlik boyunca Ordu Büyükşehir Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Stantta vatandaşlara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen çalışmalar gösterilirken, fındık ve Kybele çikolatası ikramının yanı sıra çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı da günün belli saatlerinde düzenlediği konserlerle Ordu Tanıtım Günleri’ne renk kattı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde