19 Nisan 2024

KARADENİZ’İN EN BÜYÜK KAPALI PAZAR YERİNİN AÇILIŞINA SAYILI GÜNLER KALDI

  • PDF
Karadeniz’in en büyük kapalı pazar yerinin açılışı için son rötuşlar yapılıyor.
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, pazarcı esnafının ve vatandaşların heyecanla beklediği Karadeniz'in en büyük kapalı pazar yerinin açılışı için gün saydıklarını ifade etti.
 
“EKİM AYI SONUNA KALMADAN AÇILIŞINI YAPMAK İSTİYORUZ”
 
Kapalı pazar yerinde incelemelerde bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Son rötuşların yapıldığı kapalı pazar yerinde peyzaj, aydınlatma ve yayalaştırma noktasında bir takım çalışmalarımız var. Önümüzdeki bir hafta içerisinde bunları da tamamlayıp inşallah Ekim ayı sonuna kalmadan Karadeniz'in en büyük kapalı pazar yerinin açılışını gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz. Gerçekten burada kurumlar arası dayanışmanın ve işbirliğinin çok büyük bir meyvesini görüyoruz. Gerek Devlet Su İşleri(DSİ) Bölge Müdürlüğümüzün dere taşkınlığı noktasında yapmış olduğu büyük bir yatırım ile aynı zamanda yapmış olduğu yaya köprüsünde Fatsa Belediyesi olarak bizlerin de desteği var. Büyükşehir Belediyemizin özellikle üstyapıda yapmış olduğu çalışmalar bulunmakta. Sosyal alanlar noktasında Fatsa Belediyemizin çalışmalarıyla birlikte proje maliyeti yaklaşık 40 milyon TL civarında. Bugünkü maliyetlerle 80 milyonluk bir proje.” dedi.
 
“GÜZEL İŞLER DE BAZEN GECİKMELER OLABİLİYOR”
 
Kapalı pazar yerinin çok geciktiğinin farkında olduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bazen güzel işlerde aksaklıklar olabiliyor o yüzden de sonu hayırlı bitsin istiyoruz. Karadeniz'in en büyük ve ülkemizin sayılı alanlardan bir tanesi. Bu projemizin en büyük yatırım ayağı Büyükşehir Belediyemiz. Bu nedenle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'e Fatsa'mızdaki her bir yatırımın, her bir çalışmanın takipçisi ve destekçisi olduğu için kendisine tüm hemşirelerimiz adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı iletiyorum. Kapalı Pazar Yeri projemizin Fatsa'mıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde