29 Mart 2024

“7 BİN KADIN ÜYEMİZ VAR, SORUNLARI ÇÖZERSE REİS ÇÖZER DİYORLAR”

  • PDF
Fatsa AK Parti Kaın Kolları Başkanı Elif Serdar gazetemizi ziyaret etti.
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama ziyaretinde bulunan Elif Serdar, “Kadın kolları olarak ekibimiz ile birlikte girilmedik ev, girilmedik gönül bırakmamaya söz verdik” dedi.
“Parti Çalışmalarınız nasıl gidiyor?” sorumuza; “AK Partimiz kadın kolları birimi olarak bir hedefimiz vardır. Kadın kolları olarak ekibimiz ile birlikte girilmedik kapı, girilmedik gönül bırakmamaya söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz, üye çalışmalarımız var ve süredir eski belediye binası önünde üye standı açtuk. Çok güzel tepkiler alıyoruz, üye çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu çalışmalar çerçevesinde 7000 adet kadın üyemize ulaştık. Ve seçime kadar tek tek her gönüle, evlere girerek, insanlara dokunarak bu üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Onların taleplerini, isteklerini, şikayetlerini dinlemek istiyoruz. Elimizden geldiğince taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk.” Dedi.
 
“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşanımız sayın Recep Tayip Erdoğan kadın kollarına çok güveniyor. Liderimizi mahcup etmemeye çalışıyoruz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” diyen Serdar; “sorunlar yok mu, tabii ki var. Toplumumuzun beklentileri yok mu; tabii ki var. Bunu biliyoruz. Ancak çözümünü de biliyoruz. Olası sporunların çözüm anahtarı da cumhurbaşkanımızda. Seçmenlerimiz de bunu ‘çözerse reis çözer’ anlayışında” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde