20 Nisan 2024

OTOMASYON SİSTEMİNE GEÇEN ORDU'DA İLK VE TEK BELEDİYE

  • PDF

FATSA BELEDİYESİ YENİ SİSTEME GİREN İLK 100 BELEDİYEDEN BİRİ OLDU

Fatsa Belediye Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Türkiye’de 1387 belediye içerisinde E-Belediye projesi kapsamında Belediye Otomosyon sistemi geçen, Ordu'da tek, Türkiye'de ise ilk 100 belediyeden biri olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

  E - Belediye projesi kapsamında Belediye Otomosyon sistemi ile ilgili İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünden Proje Koordinatörü Şükrü Çiçek, Eğitim Uzmanı Nihat Yüceyürek, Eğitim Uzmanı Funda Aksu, Eğitim Uzmanı Safa Bahadır Çağlar, Eğitim Uzmanı Kemal Tosun, Eğitim Uzmanı Cem Karagöz, Eğitim Uzmanı Leyla Köroğlu tarafından belediyemiz personellerine iki günlük eğitim verildi.   
 
“TÜM VERİLER ORTAK BİR ALTYAPIDA TOPLANDI”
 
 Verilen eğitimlerin ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “E-Belediye Otomosyon sistemi ile ilgili İçişleri Bakanlığı ile koordineli olarak başlayan çalışmalarımızın büyük bölümünü tamamladık ve hafta sonu iki gün kurum personelimize kullanıcı eğitimleri verdirdik. İçişleri Bakanlığı’nın belediyelerin tek veri tabanında ortak bir altyapıda toplayan otomasyon sistemiyle halkımız daha hızlı ve kaliteli bir hizmete kavuşmuş olacak. 
Belediyemiz 31.10.2022 Pazartesi günü itibariyle yeni sisteme geçişini sağlamış bulunuyoruz. İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü ekibine verdikleri eğitimden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde