24 Nisan 2024

TEKSTİLPARK Projelerinde Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte gerçekleştirdiği TEKSTİLPARK projesi kapsamında çevre ilçelerde çevre ilçelerde kurulacak üretim tesislerinin inşaat işleri hız kesmeden devam ediyor.
Çalışamların devam ettiği Çamaş Çatalpınar bölgesi ve Aybastı bölgesindeki inşaat alanlarını Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Ordu İl Koordinatörü Harun Göçer ve Oda Yönetim Kurulundan oluşan b,r heyetle ziyaret eden FATSO Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş, çalışmaları yerinde inceledi.
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Karataş; açıklamasında "Projemiz kapsamında devam eden inşaat çalışmalarını yerinde incledik. Çalışmaların hız kesmeden devam etmesi memnuniyet verici. Henüz yapım aşamasında dahi tesislerimizin şimdiden dünya standartlarında olmasını ve ihracata hazır standartları karşılıyor olmasını önemsiyoruz. Bu kapsamda ilçelerimizin Belediye Başkanları ve Kalkınma Ajansı Koordinatörümüzle istişarelerde bulunarak projede gerçekleşecek revizyonları görüştük. En kısa sürede bu süreci de başarıyla tamamlayarak tesislerimizi bir an önce bölge halkımızın istifadesine açmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.
Haber: Şeyma ESER
 
Son Güncelleme: Pazartesi, 14 Kasım 2022 09:03

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde