15 Mayıs 2024

FATSA BELEDİYESİ'NDE BAYRAMLAŞMA GÖRKEMLİ GEÇTİ

  • PDF

 

bld14-8-2013Fatsa Belediyesi Bayramın 2. günü Belediye Meclis salonunda Halk ve Personeli ile Bayramlaşma töreni düzenledi. Bayramlaşma Programına, Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ak Parti Eski Ordu Milletvekili Hamit Taşcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Basın mensupları, Belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldılar.

Yoğun bir kalabalığın olduğu bayramlaşma töreninde konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “ Sayın milletvekilim, sayın ilçe başkanım, bir önceki dönem milletvekilliği yapmış misafir milletvekilimiz. Çok değerli Belediye Başkanları, Oda Başkanları, Sivil toplum kuruluşlarımızın çok değerli temsilcileri, meclis üyelerimiz, partimizin her kademesinde görev alan değerli arkadaşlar, muhtar arkadaşlarım, çalışma mesai arkadaşlarım, çok değerli misafirler ve değerli basın mensupları, öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Hepinizin bayramını kutluyorum. Rabbim kavuşmuş olduğunuz Ramazan Bayramını mübarek etsin. Güzel bir Ramazan Bayramını hep birlikte idrak ettik. En azından kendi bölgemizde sükûnet içerisin de huzur içerisin de bir Ramazan ayı yaşadık hamd olsun bugün de Ramazan Bayramına kavuştuk. Rabbim öncelikle idrak ettiğimiz Ramazan ayınızı, tuttuğumuz oruçları, kabul eylesin ve daha nice bayramlara kavuştursun inşallah. Ramazan bayramın güzelliğini de herkesin gönlüne yaşamasını nasip eylesin. Bugün burada sizlerle bir bayramlaşma yapmak için toplandık. Buraya gelemeyen belki duyamayan, duysa da toprağında fındık mahsulünü toplamaya çalışan hemşerilerimiz var. Artık bayramın ilk günü telaşı geçti, herkes bir an önce mahsul toplamak telaşında. Biliyoruz ki Ağustos ayında şehrimiz böyle oluyor. Fındık bölgemizin önemli bir ürünü, önemli bir gelir kaynağı. O sebeple inşallah rabbim bereketi artırır. Sayın milletvekilim, değerli dostlar bir defada katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir defa daha bayramınızı tebrik ediyorum. Daha nice bayramlara rabbim hep beraber sizlere sağlık sıhhat afiyet içerisinde huzur içerisinde kavuştursun inşallah hepinize bir defada hayırlı bayramlar diliyorum çok sağ olun çok var olun” dedi.

Başkan Anlayan ’dan sonra konuşma yapan Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise; “Çok değerli ilçe Başkanımız, Milletvekili abimiz, değerli Fatsalı abilerim, hemşerilerim hepinizi muhabbetle kucaklıyorum. Bayramınızı gönülden kutluyorum. Allah sizlere nice bayramlara eriştirsin diliyorum. Tabi başkanımızı dinlerken hakikaten hayranlıkla dinledim bu kadar büyük mesafe almak kolay bir şey değil. Kendisini hizmetlerinden dolayı yürekten kutluyorum. Belediyelerimiz halka hizmet açısından en yakın yerimiz. Belediyelerimiz bizim için çok önemli. Hoş geldiniz sefa geldiniz diyorum. Bu ilgi ve alaka bizi ayakta tutan fiili bir duadır. Biz sizinleyiz Allah da sizinle olsun diyen insanlar topluluğudur burası. İnşallah beklenecek güçlenecek samimiyetimiz kardeşliğimize artacak. Sıhhat ve afiyetle nice bayramlara Rabbim bizi nasip etsin diyorum. Hepinizi yürekten kutluyorum sağ olun var olun” dedi.

Konuşmaların ardından yoğun kalabalığın olduğu bayramlaşma töreni gerçekleşti.bele14-8-2013

bel14-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde