02 Mayıs 2024

Çatalpınar Tekstil Park'ta Çalışmalar Devam Ediyor

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nın Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile yürüttüğü Tekstil Park projeleri kapsamında Çamaş ve Çatalpınar ilçeleri arasında yapımına başlanan üretim tesisinin inşaatı devam ediyor.
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş 28 Kasım 2022 tarihinde çalışmaları Fatsa OSB'de yatırımı bulunan Oda üyelerinden SLN Tekstil firması Fabrika Müdürü Hamide Çeçen ile birlikte yerinde inceledi.  Ziyarete Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ve Çatalpınar Kaymakamı Bilal Göksun da eşlik etti.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Karataş SLN Tekstil'in yapılacak tesise yatırımcı adayı olduğunun müjdesini de paylaştı.
 
Karataş açıklamasında "Çamaş-Çatalpınar Tekstil Park projemiz için Çatalpınar’da inşaatı devam eden tesisimizde incelemelerde bulunduk. Tesisin üst kullanım hakkını Fatsa OSB’mizin başarılı yatırımlarından SLN Tekstil’e devretmeye hazırlanıyoruz. Fatsa’mızda 850 kişilik istihdamla önemli başarılara imza atan bu değerli markanın Tekstil Park projemizle ilgilenmesi ve burada yatırıma hazırlanıyor olması kuşkusuz projemizin değerini arttıracak bir unsur olacak." dedi.
Açıklamasının devamında Karataş; Bu önemli adımda yatırımcımızın isteklerini dinleyerek projemizin gidişatına ona göre yön vereceğiz. Yatırım tercihleri nedeniyle SLN Tekstil yatırımcısı Sayın Selin Yurter’e, Fabrika Müdürü Sayın Hamide Çeçen’e, projenin başlangıcından beri hiçbir noktada destek ve yardımlarını esirgemeyen Çatalpınar Belediye Başkanımız Ahmet Türe’ye, Çamaş Belediye Başkanımız Mahmut Ayparçası’na ve Çamaş ve Çatalpınar İlçe Kaymakamlarımız Sayın Enes Özkan ve Sayın Bilal Göksun’a bölge halkımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.  Rabbim bölgede 300 kişilik istihdam sağlayacak projemizi en kısa sürede tamamlamayı nasip etsin inşallah." dedi.
Haber:Şeyma ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde