28 Mart 2024

“ONLAR iÇiN SEFERBERiZ!”

  • PDF

FATSA’YA GELEN DEPREMZEDELER İÇİN 800 BİN TL TOPLANDI

Türk Kızılay Fatsa Şubesi öncülüğünde ve Fatsa yerel basınının desteği ile gerçekleşen canlı yayın bağış programında Fatsa tek yürek oldu! 

 
Fatsa'ya gelen depremzede aileler yararına düzenlenen, ortak canlı yayın bağış gecesinde 800 bin lira bağış toplandı. Canlı yayın sonrası bir açıklama yapan Türk Kızılay Fatsa Şube Başkanı Adil Keskin, “Ülkemizin yaşadığı asrın felaketinin yaralarını birlik, beraberlik  ve dayanışma ile sarmaya devam ediyoruz.” dedi.
 
 “TARİFİ OLMAYAN BİR DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERDİK”
 
Fatsa olarak tarifi olmayan bir dayanışma örneği  göstererek, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatladıklarını ifade eden Başkan Keskin, “Bu ortak canlı yayın vasıtasıyla Fatsa, birlik beraberliğin simgesi olmuştur. Deprem bölgesinden gelen afetzede ailelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında duyarlılık gösteren tüm Fatsalı hemşehrilerimize, iş insanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi partilerimize, yurtiçi ve yurt dışından arayarak katılım sağlayan tüm bağışçılarımıza, Milletvekillerimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, dedi.
 
KAMPANYAYA ÜST DÜZEY KATILIM
 
Kampanyaya Hırvatistan Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran, Dışişleri Bakanlığı, Orta Avrupa ve Balkanlar Genel Müdürü Büyükelçi İlhan Saygılı, Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu, Şenel Yediyıldız, önceki dönem milletvekili Eyüp Fatsa, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, CHP İlçe Başkanı Murat İnanlı, İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Eda Doruk Çivici, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Coşkun Sipahioğlu, Yeniden Refah Partisi  İlçe Başkanı Mehmet Sami Uzun, Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar destek vererek bağışta bulundular.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde