19 Nisan 2024

Ordu’ya Gelen Depremzede Ailelerine Vali Eşinden Destek

  • PDF
Vali Tuncay Sonel’in eşi Handan Sonel, İlimizde misafir edilen depremzedeleri ziyaret ediyor.
6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ilimizi etkileyen depremlerden etkilenen ve deprem bölgesinden ilimize gelerek otellere, kamu misafirhanelerine ve evlere yerleştirilen depremzedeleri yalnız bırakmıyor.
 
Vali Tuncay Sonel, depremden etkilenen 11 il’den bir tanesi olan Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görevini ifa ederken, eşi Handan Sonel de ilimizde misafir edilen ve depremde yakınlarını kaybeden, depremden yaralı olarak kurtarılan depremzede aileleri sessiz, sedasız ziyaret ediyor, hal ve hatırlarını soruyor ve ihtiyaçlarının karşılanması için gereken çalışmaları yapıyor.
 
Vali Tuncay Sonel’in eşi Handan Sonel, Ordu’ya gelen İlimizin çeşitli mahallerine yerleştirilen 3 Bin 725 aileden özellikle evlerinde ve tedavileri devam edenleri de hastanelerde ziyaret ederek, yaralılara geçmiş olsun ve acil şifa dileğinde bulundu. 
 
Ziyarette, ailelerle görüşerek bir süre sohbet eden ve taleplerini, ihtiyaçlarını dinleyen Handan Sonel, depremde vefat eden yakınları için ailelere başsağlığı diledi. Çocuklarla da yakından ilgilenerek, çeşitli hediyeler verdi. Depremzede vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını hissettirdi.
Vali Tuncay Sonel’in eşi Handan Sonel, “Her zaman sizlerin yanınızdayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Depremden etkilenen illerimizde yaşayan vatandaşlarımıza ilk günden yardım elini uzatarak, örnek bir dayanışma örneği sergileyen Ordumuzda bulunan depremzede vatandaşlarımızı kendi evlerindeymiş gibi hissettirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, acılarınızı paylaşıyoruz” dedi.
 
Depremzede vatandaşlarımız da yapılan ziyaretlerde Vali Tuncay Sonel’in eşi Handan Sonel tarafından gösterilen yakın ilgi ve destek dolayısıyla memnuniyet duyduklarını ifade ettiler ve “Bizlere kucak açan misafirperver Ordu halkına sizin nezdinizde çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde