28 Mart 2024

DEPREMZEDELERİN TEMİZ SU İHTİYACI KARŞILANIYOR

  • PDF

EKİPLER 30 PERSONEL, 12’Sİ TANKER TOPLAM 15 ARAÇLA ADIYAMAN VE KAHRAMANMARAŞ’TA GÖREV YAPIYOR

Tüm birimlerini depremin yaşandığı günden bu yana bölgede seferber eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve temiz suya ulaşma noktasında büyük sıkıntı yaşanan deprem bölgesinde sorunları gidermek için 7/24 çalışıyor.

 
Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) ekipleri bölgede yaşanan su sorununa çözüm olmak için 30 personel, 12’si tanker toplam 15 araçla Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta görev yapıyor.
 
12 TANKERLE İÇME SUYU TEMİNİ SAĞLANIYOR
 
Deprem bölgesinde hayatın normale dönmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, çeşitli çalışmalarla su sorununu bir nebze de olsa gidermek için gayret yürütüyor.
Su sıkıntısı yaşayan bölgelere 12 adet su tankeri ile destek veriliyor. Ekipler, deprem nedeniyle altyapı hatları zarar gören ve su kesintisi yaşayan bölgelerde vatandaşlara tankerlerle su taşıyarak depremzedelerin su sorununu geçici süreliğine de olsa çözüme kavuşturuyor.
 
BAKIM VE ONARIMLAR YAPILIYOR
 
Öte yandan hasar almayan ve kullanılabilecek durumdaki binalara yeniden su akışı sağlayan ekipler, mevcut su hatları ve birçok binadaki su tesisatlarının bakımlarını da aralıksız sürdürüyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde