18 Nisan 2024

Depremzedeler İçin "İyilik Çarşısı" Açıldı

  • PDF
Kahramanmaraş merkezli, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Ordu'ya gelen depremzedeler için "İyilik Çarşısı" açıldı.
 
Ordu İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi ile hayırsever vatandaşların destekleriyle kente gelen afetzedelerin giysi, gıda ve temizlik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik “İyilik Çarşısı”nı hizmete sundu.
 
Ordu İl Müftülüğü yerleşkesi içerisinde depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik açılan “İyilik Çarşısı’nda kadın, erkek, çocuk kıyafetleri, ayakkabı, çocuk bezi, bebek maması, battaniye, hijyen maddeleri gıda, temizlik ürünleri, sebze ve meyve reyonları başta olmak üzere temel ihtiyaç malzemeleri hazır bulunuyor.
 
Depremzede vatandaşlarımız, hafta içi sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında ”İyilik Çarşısı”ndan 500 TL’ye kadar alışveriş yaparak, rahatlıkla tüm ihtiyaçlarını temin edebilecekler ve herhangi bir ücret ödemeyecekler.
 
Hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan ve çok sayıda kurum, kuruluş ve hayırsever vatandaşların katkı sunmuş olduğu “İyilik Çarşısı”nda, ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilirken, destek vermek isteyen hayırseverler ise il ve ilçe müftülüklerine başvurabilecekler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde