19 Nisan 2024

FATSA BOLAMAN IRMAĞI OSB KÖPRÜSÜ TAMAMLANDI

  • PDF

FATSA’NIN ÖNEMLİ 7 KAVŞAĞINDA DÜZENLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Ulaşım ve Altyapı Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler neticesinde önemli yatırımları şehre kazandıran Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti ilçe Başkanı İsa Yüksel ve Karayolları 7’inci Bölge Müdürü Rıfat Silov ile birlikte, Bolaman Irmağı OSB Köprüsü, 10 km’lik Fatsa-Ilıca Karayolunda yol genişletme ve asfalt serimi ve Aybastı kavşağında iyileştirme çalışmalarını inceledi.
 
“BOLAMAN OSB KÖPRÜSÜ İLE İKİ YAKAYI BİRBİRİNE BAĞLADIK.”
 
Bolaman 2’inci karayolu köprüsünün Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı rahatlatarak trafik yoğunluğunu azaltacağını söyleyen  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Karayolları 7. Bölge Müdürümüz Rıfat Silov ve İlçe Başkanımız İsa Yüksel ile birlikte; Bolaman Irmağı üzerinde 7 ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanan Organize Sanayi Bölgemizin ana yol ile bağlantısını sağlayacak olan çift şeritli araç ve yaya köprüsünde incelemelerde bulunduk. 154 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde ve içerisinde 5 metre yaya yolu bulunan proje sayesinde iki yakayı birbirine bağladık. Organize Sanayi Bölgemizdeki transferler oldukça rahatlayacak ve trafik yoğunluğu azalacaktır.” dedi.
 
“TURİZM BÖLGESİ ILICA’DA 10 KM’LİK ASIRLIK YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANMAK ÜZERE.”
 
Fatsa'nın turizm bölgesindeki Ilıca karayolunun ömrünü tamamlamasıyla yenilemesi devam eden güzergahta yol genişletme ve sıcak asfalt serimi çalışmasını inceleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ 10 km uzunluğunda olan yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmasının 7 kilometrelik bölümü tamamlandı. Ay sonu itibariyle geriye kalan 3 km’lik yol tamamlanacak olup, bölgemizde çok konforlu bir ulaşım hayata geçmiş olacak. Fatsa-Ilıca karayolunun yenilenmesi çalışmasının güzergahta bulunan tüm mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.
 
“FATSA’MIZDA 7 ÖNEMLİ KAVŞAKTA DÜZENLEMELERE BAŞLADIK.”
 
Fatsa’da trafik sorununun yaşandığı bölgelerde iyileştirme çalışmaları kapsamında Aybastı Kavşağı'nda incelemelerde bulunduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,
 
“ Karayolları Bölge Müdürümüz Rıfat Silov ve İlçe Başkanımız İsa Yüksel ile birlikte; şehrimizde trafik yoğunluğunun yaşandığı bölgelerde iyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmalarına başladığımız Aybastı Kavşağı'nda incelemelerde bulunduk. 7 kavşakta düzenlemelere başladık. Aybastı Kavşağı, Meydan Kavşağı, Otogar Kavşağı, Stadyum Kavşağı, Dolunay Kavşağı, Kutlukent Kavşağı ve Büyük Sanayi Sitesi Kavşağında yapacağımız çalışmalar ile birlikte şehir trafiğindeki yoğunluğu ve olası trafik kazaları oranını minimuma indirmeyi planlıyoruz. Ulaşım ve altyapı alanında şehrimiz için önemli yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde