24 Nisan 2024

ŞANLIURFA’DA SELİN YARALARI SARILIYOR

  • PDF

ORDU İTFAİYESİ 10 KİŞİLİK ARAMA KURTARMA EKİBİ, 2 ARAÇ, 8 SU TAHLİYE MOTOPOMPU, SUALTI VE SU ÜSTÜ EKİPMANLARIYLA SELİN VURDUĞU ŞANLIURFA’DA SU TAHLİYE ÇALIŞMASINA DESTEK VERİYOR

Şanlıurfa’da yaşanan sel afetinin ardından Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla bölgeye hareket eden İtfaiye ekipleri, şehrin farklı bölgelerinde yürütülen su tahliye çalışmalarına destek veriyor.

24 saat esaslı çalışarak selin etkilerini ortadan kaldırmak için mücadele eden 10 kişilik arama kurtarma ekibi, 2 araç, 8 su tahliye motopompu, sualtı ve su üstü ekipmanlarıyla bölgede seferber oluyor.

ORDU İTFAİYESİ ŞANLIURFA’DA

15 Mart’ta sağanak yağışın ardından sel felaketinin vurduğu Şanlıurfa ve Adıyaman’da can kayıpları meydana geldi. Birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı. Göle dönen cadde ve sokaklarda trafik akışında aksaklıklar yaşanırken, ekili tarım arazileri de sular altında kaldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi de deprem felaketinin ardından sele teslim olan Şanlıurfa için harekete geçti. Ekipler, yaraların sarılması ve kentte hayatın normale dönmesi için 24 saat esaslı çalışıyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde