02 Mayıs 2024

FATSA ULAŞIM AĞINI HER GEÇEN GÜN DAHADA GÜÇLENDiRiYOR

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ilçeyi, merkezden kırsalına  daha güzel yarınlara taşımak, daha rahat ulaşım sağlayabilmek adına çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
  Her geçen gün büyüyüp gelişen Fatsa'da asırlık yol çalışmalarıyla ulaşım ağını genişleterek konforu şehrin dört bir yanına ulaştırmak için canla başla çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son 2 ayda 15 kilometre asfalt emülsiyon sathi kaplama çalışmalarımızla ulaşım ağımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Yassıtaş mahallesi, Güvercinlik mahallesi, Bolaman mahallesi, Palazlı mahallesi ve Kayaca mahallesinde emülsiyonlu sathi kaplama asfalt çalışmalarımızı tamamlandık.” dedi.
 
“FATSA’MIZIN HER KARIŞ TOPRAĞI BİZİM İÇİN AYNI ÖZELLİK VE DEĞERDE”
 
Geyikçeli mahallesinde emülsiyonlu sathi kaplama çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Başkan Kibar, “Fatsa’mızın her karış toprağı bizim için aynı özellik ve değerde. Yarınlara umutla bakmak gelecek nesillere daha da yaşanılabilir Fatsa bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Şuanda yaz mevsimi dönemindeyiz. Şehrimize gurbetten gelen hemşerilerimizin araçları ile daha konforlu yollarda gitmelerini sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili özellikle gurbetten gelen hemşerilerimizden duyduğumuz memnuniyet bizlerin çalışma şevkini daha da artırıyor.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde