02 Mayıs 2024

FATSA TiCARET ODASININ EĞiTiM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

  • PDF
Tükiye Odalar ve Borsalar Birliği - TOBB tarafından başlatılan 154 İlçeye 154 Okul Kampanyası ile Fatsa ilçesi için de planlanan okul yapımı işinde ihale süreci tamamlandı.
 
 Bu kapsamda Fatsa'da yapımına başlanacak 12 derslikli Özel Eğitim Anaokulu'nun yeri belli olurken yüklenici firma ile ihale süreci de tamamlandı.
Konu ile ilgili Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş bir açıklama yayımladı;
Karataş açıklamasında 'Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla ilçemize sözünü verdiğimiz 12 derslikli özel eğitim anaokulumuzun ihalesinin yapıldığını ve yer tesliminin gerçekleştiğini müjdelemekten büyük bir mutluluk duyuyorum.  
İlçemiz Başköy mevkiinde yapılacak okulumuz için, başta bu önemli seferberliğe ilçemizi de dahil eden Birlik Başkanımız, kıymetli büyüğüm Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, süreç boyunca gösterdikleri ve bundan sonra da gösterecekleri işbirliği ve katkılar için İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi. 
Ayrıca Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaptırılan ve inşaat süreci devam eden lise seviyesi ağır zihinsel engelli öğrencilerin eğitim göreceği Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğitim okulunda da çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Karataş bu okulun da 2024 yılı içerisinde tamamlanarak İlçe Milli eğitim Müdürülüğüne teslim edileceğini belirtti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde