02 Mayıs 2024

BU KAFEDE ENGEL YOK

  • PDF

Fatsa Belediyesi, engelli bireylerin sosyalleşmesi ve rahatça vakit geçirebilmesi amacıyla sahilde Eyvanlar olarak adlandırılan 3 No’lu Eyvan’ı tadilat ve inşaat çalışmalarıyla yenileyerek “Engelsiz Kafe” olarak engelli vatandaşların hizmetine sunacak. 

 

Şehrin sahil kısmında denize yakın bir konumda engelli bireyler için inşaatı tamamlanan Engelsiz Kafe’de akülü araçlar için şarj, engelli WC,  mutfak, engelli bireylerin kullanımına uygun oturma alanları ve mobilyalar yer alacak. 
“ İBRAHİM ETEM KİBAR; DAHA ENGELSİZ BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
 
İşitme engelli bir babanın evladı olduğunu söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Göreve geldiğimizde engelli vatandaşlarımızın bizlerden bir takım istekleri oldu. Bunlardan biri de kendi aralarında bir araya gelebilecekleri, sosyalleşebilecekleri, muhabbet edip dertleşebilecekleri ve aynı zamanda da kendilerini geliştirebilecekleri bir kafeterya idi. Biz de Fatsa’mızın en güzel yerlerinden bir tanesinde denize sıfır olan güzel bir engelsiz kafeyi engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için yatırım programımıza almıştık. 3 milyon liralık bir yatırımla inşaatını tamamladığımız Engelsiz Kafe’miz son aşamaya geldi. İçerisini kendi Kent mobilyaları üretim atölyemizde ürettiğimiz mobilyalar ile dizayn edip, inşallah kasım ayı sonu itibariyle hizmete açacağız. Engelsiz Kafe'mizin açılışını heyecanla bekliyoruz ve hep birlikte daha engelsiz bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde