02 Mayıs 2024

"FATSA GENÇLiĞi SPORA DOYACAK"

  • PDF
Kültür sanattan spora, eğitimden eğlence alanlarına kadar çeşitli birçok etkinliğe imza atarak gençlere hizmette sınır tanımayan Fatsa Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. 
“GENÇLERİMİZİ BU ÜLKENİN BİR YILDIZI OLARAK SAHALARDA GÖRECEĞİZ"
 
Her gün, gençlere yeni imkânlar sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Bizi en çok motive eden işler çocuklarımız ve gençlerimizle alâkalı olanlardır. Ülkemizde en çok ilgi gören futbol sporunun şehrimizde gelişmesi, gelecekte Fatsa Belediyesporun kulübünde bu şehrin evlatlarının oynayabilmesi için şehrimizin dört bir tarafında sentetik çim sahaları, halı sahaları sporcu gençlerimizin hizmetine sunmaya devam ediyoruz. 
Bu bağlamda beldeden mahalleye dönüşmüş olan İslamdağ, Aslancami, Yalıköy ve Bolaman mahallelerimizde ve şehrimizin merkezinde bulunan Dolunay, Evkaf ve Ayazlı mahallelerimizde halı sahalarımızı tamamladık. 
Toki ve Evkaf mahallemizde bulunan Gazi Meslek Lisemizin içerisine birer tane kapalı olmak üzere toplamda 8 tane halı sahayı 2 yıl içerisinde sporcu gençlerimizin hizmetine sunduk. Toplam yatırımı 30 milyon TL olan halı sahalarımızda inşallah yeni sporcularımız, yeni futbolcularımız bu şehrin bir değeri olarak, bu ülkenin bir yıldızı olarak gelecekte sahalarda göreceğiz. 
Halı sahalarımızın gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz her yeni gün, gençlerimize yeni imkânlar sağlamak için çalışıyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde