02 Mayıs 2024

FATSA BELEDiYESiNDEN ANLAMLI BiR ÇALIŞMA DAHA

  • PDF
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyetimizin 100.Yılı nedeniyle 15 Temmuz Özgürlük Meydanına sonbahar yapraklarından "Atatürk Silüeti çizdiler ve Cumhuriyetimizin 100.Yılı" yazdılar. 
Bu anlamlı çalışmanın çizimi Resim Öğretmeni Üzeyir Koyun tarafından yapıldı. Çizim yapılan yere Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva ve personeller ağaçlardan dökülen yaprakları serperek güzel bir çalışma ortaya çıkardılar. Yapılan çalışma drone ile görüntülendi ve video sosyal medyada yayınlandı. Atatürk Silüeti ve Cumhuriyetimizin 100.Yılı videosu sosyal medyada kısa sürede viral oldu.  
 
“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA FATSA'DA BİZİM DE BİR ANIMIZ OLSUN 
İSTEDİK”
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva anlamlı çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Fatsa'da bizim de bir anımız olsun istedik. Temizlik işçilerimiz ile birlikte ağaçların dallarından düşen yaprakları kullanarak Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün silüetini yapmaya çalıştık. Bu vesile ile İstiklal Mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.” dedi. 
 
“BU PROJEYLE 
FARKLI BİR TECRÜBE EDİNMİŞ OLDUM”
Eczacı İlhan Haznedar İlkokulu Resim Öğretmeni Üzeyir Koyun ise resim çizmenin zor olduğunu ifade ederek, “Devasa boyutta çalışıyorsanız eğer daha da zordur. Bunu başardık. Milli Eğitim Müdürlüğünün ve Fatsa Belediye Başkanlığının koordinesinde bu çalışmayı yaptık. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı dolayısıyla güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Bu projeyle farklı bir tecrübe edinmiş oldum.
Heyecanlıydım. Güzel bir çalışma ortaya çıkardığımı düşünüyorum". dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde