02 Mayıs 2024

CUMHURiYET’iMiZ ÜLKEMiZiN, MiLLETiMiZiN VE DEVLETİMİZİN BİRLİĞİNİN EN BÜYÜK TEZAHÜRÜ

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kibar mesajında “Cumhuriyet; ülkemizin, milletimizin ve devletimizin birliğinin en büyük tezahürü, bu topraklardaki ilelebet varlığımızın teminatıdır.” dedi.

 

Başkan Kibar Cumhuriyet Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, yıllar önce yaşanan kurtuluş mücadelemiz, şehitlerimizin kanıyla sulanan topraklarımızda önce bağımsızlığımızı kazanarak daha sonra da kayıtsız ve şartsız milli egemenliği savunan bir yaklaşımla ilan edilen Cumhuriyet sayesinde taçlandı. 
Küllerinden doğan, kadim geçmişimizin devamı, muasır medeniyetler seviyesine erişimini her geçen gün artıran Aziz Türk Milleti, o günden bu yana gelişme ivmesini hiç kaybetmeden sürdürmeye devam ediyor. Hiçbir zaman kendi değerlerinden, geçmişinden vazgeçmeyecek, zor koşullar altında fedakârlıklarla tarih yazmış isimli, isimsiz kahramanların hatırası olan bu emanet bizlere ve bizden sonraki nesillere de miras olacaktır. Cumhuriyet’imiz ülkemizin, milletimizin ve devletimizin birliğinin en büyük tezahürü, bu topraklardaki ilelebet varlığımızın teminatıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuna liderlik yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlara, vatan ve millet için hayatlarından vazgeçen aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, manevi hatıralarını hürmetle yâd ediyor ve şükranla anıyorum. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılını yürekten kutluyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde