29 Nisan 2024

HATALI PARKLANMAYA LEVHALI UYARI

  • PDF
  Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynerleri önüne araç parkını engellemek amacıyla uyarıcı levhalar yerleştirdi. Konteynerlerden çöp almaya engel olan araç parkının devam etmesi durumunda araçların çekici ile çekileceği bildirildi. 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Çöp Konteynerlerinin önüne park edilen araçlar yüzünden çöp konteynerlerimiz boşaltılamıyordu. Bu da görüntü ve koku problemine yol açıyordu. Özellikle gece vardiyasında hatalı park yapan araçların sahibine ulaşma noktasında Zabıta, Emniyet Trafik Şube ekipleri güçlük çekiyordu.
 Bu duruma engel olmak amacıyla çöp konteynerlerinin çevrelerine araç parkı yapılmaması gerektiği, ihlal eden araçların zabıta ve trafik ekipleri tarafından çekiciyle kaldırılacağı bilgilerini içeren sürücülere yönelik uyarı levhaları yerleştirdik. Vatandaşlarımızın araçlarının çekilerek mağdur duruma düşmemeleri için konuya hassasiyet göstermeleri ve çevre sorunlarına yol açacak davranışlarda bulunmamalarını rica ediyoruz.” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde