29 Nisan 2024

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, OSKİ ile koordineli olarak devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
 
“FATSA’MIZI YENİLİYOR VE YENİDEN İNŞA EDİYORUZ”
 
Devam eden altyapı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Kibar, “OSKİ ile koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Kurtuluş Mahallemizde devam eden içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldık. Artık değişim ve gelişim zamanı diyerek Fatsa’mızı yeniliyor ve yeniden inşa ediyoruz. 
 
Bu süreçte halkımızdan, esnaflarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile mahallemize, kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşturacağız” dedi.
 
ANLAYIŞLARI İÇİN TEŞEKKÜR 
EDİYORUZ
 
Başkan Kibar şöyle devam etti; “Vatandaşlarımız da sağ olsunlar bu bilinçteler ve sabırla buradaki çalışmaların tamamlanmasını bekliyorlar. Elbette konforlarını biraz bozduk hem yürüme anlamında hem de araçlar anlamında sıkıntılar var ama onları da geçici çözümlerle şimdilik çözeceğiz. 
 
Çalışmaların tamamı bittikten sonra ise üstyapıyı da tamamlamış olacağız. Şehrimizde yaptığımız çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim. ” ifadelerini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde