29 Nisan 2024

FATSA BELEDiYESi iMARLI YOLLAR AÇMAYA DEVAM EDiYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri imarlı yolları açmaya devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu yollara ulaşması için gece gündüz çalışan ekipler Evkaf mahallesi Menderes Sokak, Körfez sokak, Kırçiçeği sokak ve Meriç sokakta yeni yol açma çalışması gerçekleştiriyor. 
 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar  yeni yol çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşların daha konforlu ve güvenli yollar kullanabilmesi için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. 
   “KONFORLU YOLLARLA DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR OLUŞTURUYORUZ”
 
 Bu çalışmalar kapsamında Evkaf mahallesinde bulunan Menderes Sokak, Körfez Sokak, Kırçiçeği  Sokak ve Meriç Sokak gibi bölgelerde yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Fatsa Belediyesi olarak, şehrimizin altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım konforu yaşamasını sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Yollarımızı güzelleştirerek, hem trafik sorunlarını azaltmayı hem de mahallelerimizi daha yaşanabilir kılmayı hedefliyoruz. 
Bu tür altyapı çalışmaları şehirdeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli olduğu ve Fatsa'mızın gelişimine katkı sağladığını belirtmek isterim. 
Ayrıca, vatandaşlarımızın bu çalışmalardan etkilenmemesi için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor ve işlerin hızla tamamlanmasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde