28 Nisan 2024

“KİTAP DOSTU BELEDİYEYİZ, OKUYAN HERKESİ DESTEKLİYORUZ”

  • PDF
Fatsa Belediyesi tarafından sahilde bulunan 2 Nolu Eyvan güçlendirme yapılarak kitapseverler için Kitap Kafe’ye dönüştürülüyor. İnşaatı devam eden Kitap Kafe Projesinin yıl sonuna tamamlanması hedefleniyor.
Sahilde bulunan 2 Nolu Eyvan, teknik personeller tarafından yapılan tespit sonucu ekonomik ömrünü tamamladığı ve güçlendirilmesi gerektiği tespit edildi. Yapılan güçlendirme çalışması ile uzun yıllar hizmet verecek, güvenli bir yapının oluşturulması hedefleniyor. 165 m² yapı alanına sahip olan Kitap Kafe Projesi 1 adet kafe ve kitap okuma salonu, 1 adet mutfak, 1 adet ortak lavabo, 1 adet bay tuvalet ve 1 adet bayan tuvalet alanından oluşuyor.
 
“KİTAP DOSTU BELEDİYEYİZ, OKUYAN HERKESİ DESTEKLİYORUZ”
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kitap Kafe’nin, kitap okuma, kahve içme ve rahatlama gibi mekanlar olduğunu belirterek,
 “Bu tür kafeler, kitapseverler ve kahve tutkunlarının buluştuğu ve keyif aldıkları yer olup, insanlara geniş bir kitap koleksiyonu sunar. 
Bu kitaplar, misafirlerin rahatça oturup okumalarına ve keşfetmelerine olanak tanır. Bu nedenle, kitap kafeleri kitap okumayı sevenler için ideal bir yerdir. Vatandaşlarımız kitap okurken veya arkadaşlarıyla sohbet ederken aynı zamanda çay kahvenin keyfini çıkaracaklar. 
Kitap kafeler, genellikle edebiyat ve kahve kültürünü bir araya getiren ve kişilerin rahatlayabileceği bir ortam sunan özel yerlerdir. 
Bu nedenle, kitap okumayı sevenler, arkadaşlarıyla buluşmak isteyenler veya çalışma yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunacaktır.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde