29 Nisan 2024

BETON YOL iLE KÖYLER KONFORA KAVUŞUYOR

  • PDF
Bağlarca mahallesine Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi ile koordineli yürütülen çalışmalarla birlikte son 5 yılda 3 kilometre sıcak asfalt çalışması, 1 kilometre beton yol çalışması ve taş duvar çalışması gerçekleştirildi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa’nın hem merkezi hem de kırsalında canla başla çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Fatsa’mızın her mahallesini, her sokağını, her köşesini gece gündüz demeden ilmek ilmek dokuyoruz. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun. Bağlarca mahallesi Çayırköy sokak sakinlerinin talebi üzerine daha önceden tozdan çamurdan geçilmeyen mevkiye beton yol çalışması gerçekleştirdik.” dedi. 
  
Bağlarca mahallesi azalarından Ekrem Deniz ise, “50 yıldır sıkıntılar içerisindeydik. Çamurlu yolumuz berbat bir şekildeydi. Çakıl malzeme dökülmesine rağmen yine de tutmuyordu. Yolumuza şu anda beton döküldü, çok mutlu olduk. 
Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Ethem Kibar ve ekibine ayrıca yolumuzun yapılmasına öncü olan muhtarımız Tahsin Aktaş'a da çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde