27 Nisan 2024

DOLUNAY MAHALLESi GELECEĞE HAZIRLANIY0R

  • PDF
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, önceki dönem Milletvekili İhsan Şener, önceki dönem İlçe Başkanı İsa Yüksel, muhtarlar ve Daire Başkanları ile birlikte Dolunay Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Fatsa Belediyesi, OSKİ, YEDAŞ, Telekom koordinasyonunda, Dolunay Mahallesinde altyapısı tamamlanan sokaklarda üstyapı çalışmalarına başlanıldı.
 
“DOLUNAY MAHALLESİNE 5 YILDA YAPILANLAR”
 
 Fatsa Belediyesi tarafından Dolunay Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi koordinasyonuyla son 5 yılda 29 adet iş yerinin bulunduğu İş Merkezi, 1 adet Kapalı Yarı Olimpik Yüzme havuzu, 2 adet Basketbol sahası, Geri Dönüşüm Parkı, 3500 metre kare renkli baskı beton kaldırım çalışması, 4 kilometre sıcak asfalt, 2 kilometre beton yol, 3 kilometre yağmur suyu altyapı çalışması, 400 metre menfez ve taş duvar çalışması, 1,5 kilometre yeni yol, 1 kilometre dere temizliği çalışmaları yapıldı.
 
DR. MEHMET HİLMİ GÜLER, “ DOLUNAY EN ÖNEMLİ MAHALLELERİMİZDEN BİRİ”
 
Dolunay Mahallesi Fatsa’nın en önemli mahallelerinden biri diyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “ Dolunay Mahallemizin yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, telekom gibi altyapı çalışmalarını Fatsa Belediyesi ile koordineli olarak tamamladık. Şimdide üstyapı çalışmalarına başladık. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.
 
“5 YILDA OLAĞANÜSTÜ İŞ ÇIKARDIK”
 
 Dolunay Mahallesinde yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ulaşım yatırımları başta olmak üzere, yatırımların her birinin arkasında büyük bir gayret var. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Dolunay Mahallemiz, Çerkezler Tepesi Mesire Alanı projesiyle, kapalı yüzme havuzu, dolunay iş merkezi, pazar alanları, eğitim ve spor alanlarıyla şehrimizin prestijli mahallelerinden biri haline geldi. Şehrimizin en büyük mahallelerinden biri olan Dolunay Mahallemizde, Büyükşehir Belediyemiz ve OSKİ Genel Müdürlüğü koordinasyonunda altyapı çalışmalarımız kapsamında yol açma, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, internet gibi altyapı çalışmalarını tamamlayarak üstyapı çalışmalarına başladık. 
Uzun süredir devam eden altyapı çalışmalarımızdan dolayı vatandaşlarımızı yorduğumuzun farkındayız. Tüm vatandaşlarımıza anlayış ve sabırları için teşekkür ediyorum.
 
 Dolunay mahallemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlıyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde