02 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYESİ TARAFINDAN BAŞLATILAN YOL ÇAKILLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Yavaş Mahallesi Kavranbeli mevkiinde başlattıkları yol çakıllama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar, özellikle yol güvenliğini sağlamak ve vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştiriliyor.
 
“BİZ BU GÖREVDE OLDUĞUMUZ SÜRECE VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEKTEN HİÇ VAZGEÇMEYECEĞİZ”
 
Fatsa Belediye Başkanı Kibar, yol çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşlara hizmet etme kararlılıklarını vurguladı. Başkan Kibar, "Görev süremiz boyunca vatandaşlarımıza hizmet etmekten hiç vazgeçmeyeceğiz. Çalışmalarımızı belirlediğimiz program dahilinde sürdürüyoruz. Hem halkımızın taleplerini yerine getiriyor hem de saha incelemeleri sonucu ihtiyaç duyulan noktalarda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Amacımız, halkımızın daha iyi ve güzel bir kentte yaşamasını sağlamak. Tüm mesaimizi mahallelerimizle birlikte, ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için harcıyoruz." dedi.
 
Yol çalışmalarının devam ettiği Yavaş Mahallesi sakinleri de yapılan hizmetten memnuniyetlerini dile getirdiler. Mahalle sakinleri, "Bu yol yoğun olarak kullanılıyordu ve neredeyse kullanışsız bir hale gelmişti. Ulaşımda çok zorlanıyorduk. Belediye Başkanımızın yaptığı bu çalışmayla ulaşımımızı kolaylaştırdık. Kendisine ve ekibine mahalle sakinleri olarak teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
 
Fatsa Belediyesi, kırsal bölgelerde yol güvenliğini artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde