02 Temmuz 2024

MOBİLYA ATÖLYESİ ÜRETİME HIZ VERDİ

  • PDF
Fatsa Belediyesi'nin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile "Gençlerin Gücü Fatsa'nın Gücü" projesi ile kurduğu Kent Mobilyaları Üretim Atölyesi hem belediyenin hem de çevre il ve ilçe belediyelerin kent mobilyaları ihtiyacını karşılamaya devam ediyor.
Kent Mobilyaları Üretim Atölyesinde 55 kalem metal ve ahşap işleme makinesi ile sıfırdan açık alan oturma grubu, piknik masaları, çatılı piknik masaları, kamelya, çiçeklik ve salıncak üretimleri yapılıyor. 
 
“ÜRÜNLER ESTETİK AÇIDAN GÖZ ALICI VE  KONFORLU”
 
Şehrimizde bulunan tesislerimiz için açık alan oturma gruplarını Kent Mobilyaları üretim atölyemizde üretmeye devam ediyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kent Mobilyaları Atölyemiz belediyemizin büyük bir yükünü ortadan kaldırdı. Atölye sayesinde şehir mobilyalarının üretimi ve bakımı belediye içinde gerçekleştirilerek dışarıdan hizmet alımı maliyetlerinin azaldığını ve kaynakların daha etkili bir şekilde kullanıldığını söyleyebilirim. 
Şehrimizde bulunan Erguvan Teras Kafe, Uzunkum Plajı ve benzeri tesislerimiz için oturma gruplarını kendi atölyemizde üreterek yerleştirmeye başladık. Ekiplerimize kolaylıklar dilerim.” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde