14 Mayıs 2024

Başkan Anlayan; “Ayazlı Mahallesin’de Alt Yapı Çalışmalarımız Bitme Aşamasına Geldi”

  • PDF

ayaz11-9-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ayazlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Aka ve teknik ekip ile birlikte Ayazlı Mahallesi’nde asfalt yol öncesi yapılan, yol hazırlıklarını yerinde inceledi.

2010 yılından sonra Ayazlı Mahallesi’nde hızlı bir yapılaşmanın olduğunu söyleyen Başkan Anlayan, iki yıldır bu bölgede alt yapı çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi; “İki senedir bu bölgede alt yapı çalışması yapıyorduk çünkü; buranın imar uygulaması 2010 yılında bitmişti.2010 yılından sonra imar uygulaması ve yolların açılması bittiği için alt yapıya ancak o zaman başlayabilmiştik. 2010 yılından sonrada hızlı bir yapılaşma var burada, artık ruhsatlarını alabiliyorlar, inşaatlarını yapabiliyorlar. Bu sebeple son iki yıldır burada yoğun bir şekilde iki Trilyonun üzerinde bir alt yapı kanalizasyon çalışması yaptık ve bu sene de asfalt programımıza bu bölgeyi aldık. Çalışma yaptığımız alanın konumunu şöyle belirteyim, sahilden Kumru-Korgan’a giderken Kumru-Korgan asfaltının sağ ve solu olmak üzere komple bu bölge. Elekçi Irmağı boyunca yukarı kadar giden alanın tamamını inşallah son noktadaki konutlara kadar asfalt ile buluşturacağız. Burada 45.000m2 asfalt programımız var bunun şuanda alt yapı çalışmaları bitme aşamasına geldi. Yolların temel hazırlıkları şuanda devam ediyor. İnşallah bu hafta da Evkaf Mahallesi’nde bıraktığımız asfaltın olduğu noktadan başlayarak bütün yolları sırasıyla tek tek atlamadan yapacağız. Vatandaşlarımız hep burayı soruyorlardı sırası gelince yapacağız diyorduk. İnşallah vatandaşlarımız bu ay buradaki çalışmalar ile beraber onlarda asfalta kavuşarak tozdan kurtulmuş olacak. Bizler söz verdiğimiz gibi bu bölgeyi de asfalt ile buluşturacağız” dedi.

“Başkanımız vadettiğinden fazlasını yapıyor”

Çalışmalarından dolayı Başkan Anlayan’a teşekkür eden Ayazlı Mahallesi Muhtarı Sebahattin Aka; “Öncelikle başkanımıza buradaki çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalardan çok memnunuz vadettiğinden fazlasını yapıyor. Bize söylenecek söz bırakmıyor. Allah ondan razı olsun. Başkanıma tekrar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.ayzl11-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde