14 Mayıs 2024

Fatih Bayraktar : “ Kuru Temizleme Kıyafetlerin Kumaş Ömrünü Uzatır ve Daha Hijyeniktir ”

  • PDF

ftih11-9-2013Kuru Temizleme üzerine açıklamalarda bulunan Elif Kuru Temizleme sahibi Fatih Bayraktar; vatandaşlarımızın kuru temizleme konusunda yeteri bilgiye sahip olmadığını söyledi.

İnsanlar kıyafetlerini temizlerken yıkama şartlarına dikkat etmedikleri için; elbislerin yıpranmasına sebebiyet verebiliyorlar. Bu yüzden kuru temizlemeyi tercih etmelidirler”dedi.

Kuru temizleme yapılan kıyafetlerin daha temiz, daha hijyenik ve daha uzun ömürlü olacağını belirten Fatih BAYRAKTAR: “ Fatsa halkı kuru temizleme bilincini yeni yeni kazanmaya başlıyor. Evlerde bulunan çamaşır makinaları elbiseleri sıkarak yıkıyor. Buda yıkanan kıyafetlerin yıpranmasına sebebiyet veriyor. Kuru temizleme makinlarında ise sıkma olayı yoktur. Ayrıca makina delikleri fazla olduğu için elbiseleri daha rahat yıkıyor. Böylelikle daha temiz ve şık ve kumaşın kalitesini yıpratmayan kıyafetler kuru temizleme sayesinde ortaya çıkıyor” diye konuştu.

5 seneden beri aynı fiyatlarla kiyafetleri kuru temizleme yaptığını belirten Bayraktar: “ İnsanlarımız kuru temizleme konusunda çekinmesinler. Mont, Kaban , Çeket gibi ürünlerinin daha kullanışlı ve uzun ömürlü kullanımı için kuru temizleme yaptırmalılar. Öğrenci ve memurlara özel indirimlerimiz var. Ayrıyetten yorgan ve battaniye yıkamasıda yapmaktayız. Yakın bir zamanda Kuru Temizleme ilaçları satımınıda başlayacağız. İnsanlarımız gönül rahatlığıyla uygun fiyatlara kuru temizleme yaptırabilirler”dedi.fatih11-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde