14 Mayıs 2024

Fatsa City Avm Müdürü Ömer Gamzeli: “ Önümüzde ki Günlerde Gerçekleştireceğimiz Kampanyayla, 1 Kişiye Çekilişle Araba Hediye Edeceğiz”

  • PDF

city11-9-2013Fatsa City AVM Müdürü Ömer GAMZELİ; önümüzde ki günlerde yapılacak olan kampanyayla 1 kişiye çekilişle araba hediye edileceğini duyurdu.

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ömer Gamzeli; AVM kapsamında birçok etkinliğin gerçekleştirileceğini belirterek, Fatsa City AVM’de yapılandırılan sinema salonunun 1,2 hafta içerisinde faaliyete geçeceğinin müjdesini verdi.”

Fatsa City AVM’de yapılacak olan yeniliklerin en başında sinema salonunun geleceğini belirten Ömer Gamzeli. “ Sinema salonunun inşaatı büyük oranda tamamlandı. Tahmini olarak eylül ayı sonu yada ekim ayı başı gibi faliyete geçeceğiz. Sinemamız 5 salonlu olup; filmler cıktığı gün yayınlanacak. Böylelikle yeni çıkan filmleri beklemek zorunda kalmayacağız. Fiyatlar da Fatsa halkını zorlamayacak standartlarda olacaktır” dedi.

“Çekilişle Araba Hediye Edeceğiz”

AVM yönetimi olarak alınan kararla 1 kişiye çekilişle araba hediye edileceğini belirten Ömer Gamzeli: “ 10 gün içerisinde bu kampanyamızı aktif hale getireceğiz. 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 1 çekiliş hakkı vereceğiz. Gün içerisinde AVM’deki hangi mağazandan olursa olsun alışveriş yapıp; fiş toplamı 75 TL ve üzeri olan herkes çekilişe katılma hakkı kazanacaktır.

Ayrıyetten araç dışında; Notebook, LCD TV, Fotoğraf makinası gibi ufak çaplı teselli hediyelerimizde olacaktır.

Bu kampanyamız 14 Şubat Sevgililer Gününe kadar devam edecek; daha sonra 14 Şubatta çekiliş yapılıp bütün ödüllerin sahipleri belli olacaktır” diye konuştu.

“Müşterilerin Beklentileri Bizim İçin Önemli”

Fatsa halkının beklentilerine önem verdiklerini belirten Gamzeli: “AVM kapsamında anket çalışmaları başlatarak; Fatsa halkının isteklerine cevap vermeyi planlamaktayız. Fatsa halkının bizden bekledikleri ve istedikleri bizim için önemlidir. Kapılarımız herkese açıktır. Herkes istediği gibi sorun ve şikayetlerini bizlere bildirebilirler.

Fatsa’da sosyal etkinlikler açısından kısa sürede çok iyi işler başardık. 8 ay gibi bir süre içerisinde çok önemli bir marka haline geldik. Çalışmalarımız ve etkinliklerimiz ilerleyen günlerde daha da artacaktır” dedi.

“AVM müşterileri artık otopark sıkıntısı yaşamayacak”

Avm’ye gelen çoğu müşterinin otopark sıkıntısından müzdarip olduğunu belirten Ömer Gamzeli: “Gelen çoğu müşterimiz otoparkta yer bulamıyordu. Bu sıkıntıyı gidermek için otoparkımızı ücretli yapmaya karar verdik. Fakat bu ücret alışveriş yapan müşterimizden alınmayacaktır. Avm müşterisi haricinde otoparkı gereksiz yere kullananlar böylelikle engellenmiş olacaktır” diyerek konuşmasına sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde