14 Mayıs 2024

Yeni Fatsa Devlet Hastanesi İhalesi 30 Ekim’de

  • PDF

hast11-9-2013Yeni Fatsa Devlet Hastanesi İhalesi 30 Ekim 2013 tarihinde yapılıyor.

2009 yılında başlayan süreç 30 Ekim 2013’de ihale aşamasıyla start alıyor.

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Davut Erişmiş gazetemize yaptığı açıklamada: “2009 yılında başlayan yeni hastane serüvenimiz 30 Ekim 2013 tarihinde yapılacak ihaleyle, yeni bir ivme kazanacaktır. Fatsa ve çevresinin büyük ihtiyaç duyduğu yeni devlet hastanesi yapılacak olan bu ihaleyle inşaat aşaması aralıksız olarak devam edecektir. Toki kapsamında yapılacak olan hastanemiz Fatsa ve Bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Davut Erişmiş; süreçte emeği geçen başta eski İç İşleri Bakanı, Ak Parti Ordu Milletvekili İ.Naim Şahin’e, Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener’e, Ordu Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Öztürk’e, Fatsa Bel. Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen’e emeklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Ayrıca Fatsa Devlet Hastanesi'nin teşekkür belgesi aldığını belirten Erişmiş, "Ordu Kamu Hastaneleri Birliği, Ordu ilinde mevcut olan tüm hastaneleri için geçmişe dönük 4 aylık çalışmalarıyla ilgili tıbbi, idari ve mali hizmetler açısından yaptıkları değerlendirmeler neticesinde, Fatsa Devlet Hastanesi kalite çalışmalarından dolayı teşekkür ve bununla beraber idari, mali ve tıbbı hizmetler açısından 3A alan tek hastane olmuştur. Bu çalışmalarda yapmış oldukları katkılarından dolayı tüm hastane personelimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Devlet Hastanesinin şehir merkezine yapılacak şubesi için çalışmaların devam ettiğini bildiren Erişmiş: "Fatsa Devlet Hastanesi'nin fiziki şartları şu an için Fatsa ve çevre ilçelerin ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kaldığından dolayı Devlet Hastanemizin genişletme çalışmaları her geçen gün yeni boyut kazanıyor. Bu bağlamda şehir merkezi içerisine Devlet Hastanemizin polikliniklerinin bir kısmının hizmet vermesi için hastane idarî birimimiz bir alan araştırması yapmaktadır. Şu an için Sağlık Bakanlığı'ndan bu konuyla ilgili yasal izinler alınması için çalışmalar devam ediyor. Dolayısıyla izinlerin alınmasının müteakibinde şehir içerisinde devlet hastanemizin poliklinikleri faaliyetlerine başlayarak hizmet edecektir" diye konuştu.hsta11-9-2013 kopya

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde